Warzywo.exe 3 Napisano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick:Warzywo.exe Wiek:15 Doświadczenie (w byciu adminem):Nie byłem nigdy adminem w cs:go ale szybko się uczę (: Znajomość AMXX (W skali 1-10):3/10 widziałem jak to wygląda ale myślę ,że się nauczę Staż w CS-sie:850h , A na zbanowanym koncie 1k h (; Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Mam dobry kontakt z ludźmi na serwerze , mam wysoką rangę w cs go na mm'ach i umiem rozróżnić kto ma cheaty a kto nie .Często przebywam na serwerze i chciałbym spróbować być adminem . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 7h + Kontakt:https://www.facebook.com/OliwierMajewskii?ref=bookmarks Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Warzywo.exe/145.239.19.229:27015/ Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Warzywo.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
femarix 548 Napisano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Moim zdaniem jest już zgrana paczka i sporo jest tych adminów , jeśli zwolni się jakieś miejsce to zapraszam na następną edycje podań o admina na ten czas liczba adminów jest odpowiednia. Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez femarix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Born 2 742 Napisano 28 Sierpnia 2019 To samo, co wyżej - adminów jest już trochę, więc moim zdaniem trzeba zamknąć rekrutację na obecną chwilę. Co do twojej osoby - zbanowane konto + brak wymaganych godzin tak czy inaczej nie przekonuje mnie. Jestem na Nie, pozdrawiam. 1 Gustaw dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AlojzyK 81 Napisano 28 Sierpnia 2019 Ja jestem na nie ponieważ : - Masz 28 godzin przegranych. - Podanie chyba dla śmiechu napisałeś handlarz a masz nick Warzywo.exe. - Jest już dobra paczka i dużo adminów. - Po za tym ranga nie gra roli gdy ktoś czituje czy nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 307 Napisano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) -Koledzy wyżej podali odpowiedni argumenty. -Ale największym minusem jest to zbanowane konto. -Masz mało godzin na serwerze. -Twoja aktywność jest tak w zasadzie od 5 dni. -Co rozumiesz przez wysoka range na mm w dodatku. -Czy to na pewno Twój prawdziwy nick? -Nigdy nie miałeś admina a piszesz 3/10 AMXX? - 15 lat i mówisz że odróżniasz dobrego gracza od cheatera ta? WĄTPIE Na NIE Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Gustaw 1 1 AlojzyKARENA 1VS1 #2 i _Judasz_ dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Judasz_ 0 Napisano 28 Sierpnia 2019 2 minuty temu, B2K napisał: To samo, co wyżej - adminów jest już trochę, więc moim zdaniem trzeba zamknąć rekrutację na obecną chwilę. Co do twojej osoby - zbanowane konto + brak wymaganych godzin tak czy inaczej nie przekonuje mnie. Jestem na Nie, pozdrawiam. Mam takie same zdanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aquax 2 739 Napisano 28 Sierpnia 2019 Pytałeś się czy musisz mieć 50h na serwerze. Napisałem że tak po czym składasz podanie... 1 elo elo 350 dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aquax 2 739 Napisano 28 Sierpnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach