Bachu Napisano 29 Sierpnia 2019 #568246 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 Twój nick podczas gry: Zmieniam nicki BO MOGE Godzina, data zdarzenia: Przed chwilą Mapa: de_mirage STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:423562433 Uzasadnienie: Wbiłęm se na serwer nic sie nie odzywałem miałem nick Zmienam Nicki BO MOGE iz nagle dostałem bana na 1 dzień za obraze administracji mimio że na serwerze nikogo nie obraziłem. 1Edit: Na demku są dowody (bez podstawny ban) WonszZeczny i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 29 Sierpnia 2019 #568247 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 @WaRninG1 proszę o przedstawienie dowodów WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 29 Sierpnia 2019 #568249 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) @aquax wie o co chodzi, zwyzywałeś serwer, więc dostałeś bana, po degradacji Jeszcze zmienił perfidnie swój nick na WaRninG !? TO CIPA... A patrz to [15:01] WaRninG !?: Fajnie się bawisz dzieciaczku> ? [15:01] WaRninG !? TO CIPA: o k***a mamusia zobaczyla hahaha [15:01] WaRninG !?: Nie musiała, Ty jesteś dzieciakiem płaczesz jak debil XD Beka z Cb typie [15:02] WaRninG !? TO CIPA: chyba z cb to nie ja placze co skarge [15:02] WaRninG !?: No Ty płaczesz, ze zabic nie umiesz i wyzywasz serwer [15:02] WaRninG !? TO CIPA: BO jest zjebany [15:02] WaRninG !?: Hha chyba ty Serwer i forum jest najlepsze idz na inne jak masz problem kurwo [15:03] WaRninG !? TO CIPA: no nie chcesz kolejno skarge na CB ? bo mam demko moge zara odpalic i napisac i sklej pizde [15:03] WaRninG !?: Ty zaczynasz typie nicki jakieś ustawiasz.. @No Pr0blem proszę nie zamykaj tematu, @aquax to potwierdzi, żeby mu dać bana na 1 dzień za obrażanie, mnie oraz serwera.. Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez WaRninG1 No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bachu Napisano 29 Sierpnia 2019 Autor #568250 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Po pierwsze za tego SS'a dostałem degrada Po drugie Po co wklejasz sprawy prywatne, Bo z tego co wiem sprawy prywatne nie mają nic do gadania. Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Bachu No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketyl Napisano 29 Sierpnia 2019 #568251 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 Jestem świadkiem że Bachu nie obrażał nikogo na serwerze zaraz przed tym jak dostał bana. Bachu dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DymSooN Napisano 29 Sierpnia 2019 #568252 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) No to tak "według mnie" wiadomości prywatne nie maja znaczenie więc nw czy sie bronisz a za obraze serwera bachuj dostał degrada nie bana także jak dla mnie ban bezpodstawny. A coś odemnie w wiadomościach piszesz w strone bachuja ze nie potrafi zabic i obraża przypominam że to ty do gunnera pisałeś żeby wypier***** bo go zabic nie mogles lol Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez DymSooN WonszZeczny i Bachu dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 29 Sierpnia 2019 #568257 Administrator Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 Dostałeś słusznego bana bo zacząłeś zachowywać się jak dziecko. Na serwerze też był pod nickiem który nawiązywał do obrazy. Sam kazałem dać bana na 1 dzień by ochłonął i po sprawie. Odpocznij sobie od tego "je... serwera" jak to ująłeś. sypkilopez, WaRninG1, WonszZeczny i 2 innych dodali reakcje 3 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 29 Sierpnia 2019 #568258 Administrator Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi