MemesiO Napisano 2 Września 2019 #568658 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 (edytowane) Nick cheat'era: WEX Godzina, data zdarzenia: 02.09.2019 Mapa: de_mirage Serwer: CS:GO Only Mirage Link do demka: http://o22a.gotv.pro/srv55537/auto-20190902-1415-de_mirage.dem.zip STEAM_ID/IP: Nie zdążyłem skopiować bo dostałem bana :] Macie w bazie na pewno, gościu ma VIP`a Uzasadnienie: Pisałem u@, admin "Dymson" uznał, że kolega jest "czysty". 2:40 prefire do jungli kontynuacja akcji, przed chwilą strzelał się z typem w jungli teraz na pewniaka wskakuje na schody odwraca sie plecami wyrzuca pake, namierza typa przez sciane w connectcie DODAJMY ŻE ADMIN GO SPRAWDZA. Po fragu z momentu wcelowuje się na gościa z jungli (przed chwilą plecami do niego :] ). Pestka z jungli piekny prefire :p. Wcelowany w gościa z okna na ct. 4:08 - Coś więcej trzeba dodać? Tak trzeba: JEST SPRAWDZANY PRZEZ ADMINA DYMSONA. 4:20 - Po modelu przez pudło, potem skanik w model 5:50 - na pewniaka nie sprawdzając okna connecta undera wyskakuje wcelowany w shorta i gościa plecami do niego 7:30 - popis na midzie, celownik przez boxa Dalej mi się nie chce oglądać, jak ktoś by zechciał to demko ma 45 minutowe gdzie gościu lata po modelach przez ściany. Edytowane 2 Września 2019 przez MemesiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 2 Września 2019 #568659 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi