;xoxo Napisano 10 Września 2019 #569415 Udostępnij Napisano 10 Września 2019 (edytowane) Wzór podania na Administratora Serwera: Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełniać następujące kryteria: - Wchodzenie raz dziennie na forum; + - Minimum 16 lat; + - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; + - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; + - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; + - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; + - Minimum 30h przegrane na serwerze; + - Obowiązkowo aktywne konto steam; + - Posiadanie mikrofonu; +Wzór podania: Nick: dopamina. "dawniej ;xoxo" Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Około 3 lat na jednej z sieci serwerów, oraz miałem swoje serwer również. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 7lat. (roczna przerwa) Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: W swojej karierze w cs już nie raz byłem adminem na wielu sieciach i każdy był zadowolony,ponieważ mam podejście do ludzi, jestem kulturalny , nie sprawiam problemów, umiem załagodzić spór. Mam dużo czasu na grę (dodatkowo prawie cały czas jestem dostępny na STEAM więc jeżeli coś się dzieje na serwerze nie tak to wystarczy info i wchodzę ). Ogólnie chciałbym pomóc w prowadzeniu serwera, myślę że pomoc się przyda, oczywiście ostatnie zdanie należy do was. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W dni robocze 3-4h, w dni wolne 5-6h Kontakt: Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198054748791/ GG:43381030 Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/dopamina./80.72.40.110:27026/ Dzięki za poświęcony czas czytając moje podanie. Pozdrawiam Edytowane 10 Września 2019 przez ;xoxo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wild Napisano 10 Września 2019 #569422 Udostępnij Napisano 10 Września 2019 Narazie na NIE, daj sie poznać, pograj jeszcze, pierwszy raz widze twój nick na serwie. moviezz i Mil3nka dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tutki16 Napisano 10 Września 2019 #569435 Udostępnij Napisano 10 Września 2019 Dopamina, u ciebie byłbym za okresem próbnym, ogarnięty gracz, miły na kulturze, Jeżeli tylko bedziesz systematycznie grał to dlaczego nie . ;xoxo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barb. Napisano 10 Września 2019 #569446 Udostępnij Napisano 10 Września 2019 Jak najbardziej na okres próbny tak. Często widuje gościa na serwerze i choć wkur*** mnie jak mówi do mnie Basia etc Jest ogarnięty i uważam że da radę.... GT + Wiek + Ogarnia + Wyszczekany jak JA + ;xoxo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FatalErroR Napisano 12 Września 2019 #569561 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Git gracz, tak jak powiedział Barb ogarnięty i często widywany na serwerze. Na pewno przyda się w szeregach adminów Ogólnie polecam allegrowicza XD ;xoxo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina00 Napisano 12 Września 2019 #569574 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Niestety na razie jestem na nie. Pograj jeszcze trochę, daj się poznać większej ilości osób i popracuj nad swoją kulturą, bo zdarza Ci się obrażać graczy, czego świadkiem byłam nawet dziś, a to nie jest dobry przykład jak na kogoś, kto chce dostać admina. ;xoxo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DionizyZlotopolski Napisano 15 Września 2019 #569803 Udostępnij Napisano 15 Września 2019 Zdecydowanie na tak Pamiętam cię jak grałeś jeszcze kiedyś i miło się z tobą grało + wiek + doświadczenie - brak ;xoxo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 17 Września 2019 #569984 Udostępnij Napisano 17 Września 2019 Niestety póki co muszę odrzucić. W ciągu najbliższych dwóch tygodni chcę zobaczyć pozytywną zmianę. Bądź miły dla graczy, nie irytuj się na mikrofonie i będzie super. Zgłoś się za dwa tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 17 Września 2019 #569985 Udostępnij Napisano 17 Września 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi