Shock_Therapy Napisano 10 Września 2019 #569436 Udostępnij Napisano 10 Września 2019 (edytowane) Nick: Shock_Therapy Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): kilka lat Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 10 Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Chce pomoc, rano ciężko o to. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 2 h Kontakt: Steam Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Shock_Therapy/80.72.43.106:27027/ Edytowane 10 Września 2019 przez Shock_Therapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cocona_! Napisano 10 Września 2019 #569437 Udostępnij Napisano 10 Września 2019 Dziennie grywasz minimum 1h, więc aktywność jest okej, a skoro grywasz rano, to tym bardziej na + Ja tam przyczepić się do niczego nie mogę. Ostatnio czarna kogoś zdegradowała, więc można powiedzieć, że zastąpisz kolegę. Jestem na tak, choć mi to lotto ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 10 Września 2019 #569472 Udostępnij Napisano 10 Września 2019 Drugi raz podchodzisz pod celownik, więc najwidoczniej Ci zależy na tym by dołączyć do adminów najlepszego serwera na MH - jakim jest oczywiście ODD2. Jak dla mnie, to mogą Ci szansę dać, tym bardziej, że grasz rano, a wtedy raczej ciężko o dostępnego jakiegoś innego admina. W ciągu miesiąca, nie grałeś tylko dwa razy, więc myślę, że pomóc byś coś pozostałym pomógł, mimo tego, że grasz raz z godzinkę ponad, a raz mniej, to coś tam byś od siebie pomagał w tym czasie na pewno. Powodzenia bocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 11 Września 2019 #569473 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 TAK. Wiek Staz , mimo ze dostaje HS co runde Chec pomocy i aktywnosc niektorych nie za duza Spoko jest jak jest trzezwy Shock_Therapy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARNOLD KOPYTO Napisano 11 Września 2019 #569474 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Cześć każda pomoc jest potrzebna coś tam strzela Wiek + Gt ujdzie okres próbny jestem za Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PampasowieC Napisano 11 Września 2019 #569478 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Wiek + Staż + Na mikro się poprawił trochę, coś tam słychać, kultura poprawa, Dałbym szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 11 Września 2019 #569479 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 - Zgłoszeń nie kojarzę. - Na mikro coś nawija ale mało. Jestem za okresem próbnym aby się dowiedzieć co to za ptica. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSKACZ Napisano 11 Września 2019 #569513 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Jestem na tak prawilna morda z niego i wariat jakich mało a po głosie słychać że dobry cpunek z niego takich szanuje Piona ! +wiek +staż +GT Shock_Therapy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 12 Września 2019 #569570 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Zapraszamy na dwutygodniowy okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 12 Września 2019 #569571 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi