SPORTOWA WARSZAWA (L) Napisano 22 Września 2019 #570316 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 (edytowane) Witam, Dlaczego klasa Zabójca, która wykupuje od wielu, wielu lat została usunięta? Niestety nie gram na żadnej innej, jeżeli nie będzie przywrócona, to niestety będę musiał zakończyć tu grę (co mnie mega zabolało)... Ostatnio trochę mniej grałem, ale miałem zamiar na dniach kontynuować zakupy VIP-ów i tej klasy. . Ktoś rozważy to z wyrozumiałością? @SadoS Edytowane 3 Października 2019 przez SPORTOWA WARSZAWA (L) Zi3lony, Gormit lowca kotow, Gustaw i 1 inny dodali reakcje 1 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 7 Października 2019 #571568 Weteran MH Udostępnij Napisano 7 Października 2019 Klasa zabójca została usunięta bo nie pasowała do klas które mamy teraz jest morderca. Dodać jej w planach nie mamy na chwilę obecną chyba że masz jakiś plan jak miałaby ona wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 7 Października 2019 #571569 Weteran MH Udostępnij Napisano 7 Października 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi