聽WaRninG1 Napisano 23 Wrze艣nia 2019 #570423 Udost臋pnij Napisano 23 Wrze艣nia 2019 (edytowane) Nick:WaRninG1 Wiek:16 Link do BanID:https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:457966692 CS 1.6/CS:GO: CSGO Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum:2-3h Dwumiesi臋czny sta偶 na forum (Tak/Nie):Tak Co艣 o sobie:Witam jestem Mateusz zamieszkuj臋 wojew贸dztwo Mazowieckie interesuje si臋 grami, sportami walki oraz muzyk膮. Aktualnie mam 16 lat i mieszkam w ma艂ej miejscowo艣ci Baczki. Jestem mi艂膮 i intelig臋tn膮 osob膮. Lubie ogl膮da膰 czyje艣 demka np. jakiego艣 gracza i ocenia膰, czy ma jakie艣 haksy, czy te偶 nie. Do艣wiadczenie:Mia艂em ju偶 UBT na sieci Dlaczego Ty:Du偶o os贸b mnie lubi jak i zna zawsze, gdy kto艣 ma jaki艣 problem zg艂asza si臋 do mnie, a Ja mu staram si臋 pom贸c, ze wszystkich moich si艂. Nie sprawiam k艂opot贸w, nie wchodz臋 w k艂贸tnie itp. Jestem cz艂owiekiem uczciwy nigdy nikomu nic nie zrobi艂em jak i nie zawini艂em. Umiem rozr贸偶ni膰 cheatera od czystego gracza. Gdy jest jaka艣 trudna sytu艂acja zg艂aszam si臋 do drugiego admina, 偶eby Mi pom贸g艂 oceni膰. Jestem sprawiedliwy, wi臋c dla mnie takie s艂owa, 偶e gracz jest sta艂ym graczem, albo by艂 kiedy艣 adminem, albo jest moim najlepszym koleg膮, nie ma dla mnie znaczenia, przy banowaniu za podejrzane cheaty. Edytowane 23 Wrze艣nia 2019 przez WaRninG1 elo elo 350, 聽MARCIN3K, Squb i 1 inny dodali reakcje 2 2 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 24 Wrze艣nia 2019 #570445 Udost臋pnij Napisano 24 Wrze艣nia 2019 Zestaw pw 聽WaRninG1 doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 25 Wrze艣nia 2019 #570542 Udost臋pnij Napisano 25 Wrze艣nia 2019 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl 聽WaRninG1 doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi