Mart_Verum Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Dziś przyszło mi zmierzyć się po raz pierwszy z tym, czego bałam się najbardziej - wywiadem. Szybko porwałam naszą forumową księżniczkę na steamie i przeprowadziłam z nią spontaniczną rozmowę. Za wszelkie niedociągnięcia przepraszam, jestem wywiadowym noobem Mart_Verum: Misiu, czy Twój nick to tylko zbieg okoliczności, czy puszczasz w ten sposób oko do Michasia? Missia: Hahahaha Missia w sumie pochodzi od Misi. Mam na imię Michalina i przez całe życie wszyscy mówili do mnie po prostu Misia. A to drugie "s" jest od tego, że lubię podwójne literki w nickach. Cała historia. Mart_Verum: Myślałam, że to takie podkreślenie na zasadzie - księciunio i księżniczka Multi-Heada. Teraz już kumam. A tak a propos tej Księżniczki - czego dziś sobie księżniczka zażyczyła? Missia: Aj tam księżniczka. Niczego w sumie, na razie nie mam do kogo iść z "życzeniami". Mart_Verum: Czyli nóżką nie tupiesz na lewo i prawo? Missia: Nie. Wolę sama spełniać swoje zachcianki. Mart_Verum: Z tego co zauważyłam, masz silny charakter i spore poczucie niezależności. Przecież to typowe cechy księżniczki. Skąd w takim razie taki tytuł na forum? Missia: Szczerze to nie wiem, dostałam ten tytuł od Michasia, chyba trzeba byłoby go o to zapytać. W sumie..przedtem przez długi czas miałam tytuł, który brzmiał "This is MY house!" więc to nie było żadne nawiązanie do "księżniczki". Mart_Verum: No jak nie! Twój dwór, Twoi poddani. Dobrze się czujesz w roli naczelniaka fanpejdża? Lubisz jak pomysły wychodzą od Ciebie i przechodzą przez Ciebie tak, że to Ty masz ostatnie słowo? Missia: Świetnie czuję się w tej roli! Jak przyszłam na forum to od razu po adminie coda 400 chciałam złożyć podanie na redaktora fanpage, i tak się stało (zmusił mnie Insider. "Wiśnia"). Nie wiedziałam, że kiedykolwiek dostanę naczelnego. Super współpracuję mi się z redaktorami, razem myślimy nad konkursami oraz nad dalszym rozwijaniu FP. Czy lubię jak pomysły wychodzą ode mnie i mam ostatnie słowo..hmm.. mnie trzeba bardzo nakierowywać. Często nie wiem czy moja decyzja jest słuszna i pytam się wszystkich czy dobrze zrobiłam, nie lubię jak coś zależy ode mnie. Przy okazji dziękuję Ci Marto, za wpadnięcie na pomysł nagród w najbliższym konkursie. ;D Mart_Verum: Nie ma sprawy. Będąc naczelną z Facebookiem musisz być na "Ty", prawda? Mogłabyś żyć bez tego portalu społecznościowego? Nie pytam o kierowanie fanpejdżem, tylko ogólnie o to zjawisko. Missia: W sumie to...nie rozumiem 1 pytania Mart_Verum: Hahaha, doprecyzuje... Musisz śmigać ziom ja fejsbuku jak siemasz, skoro jesteś naczelniakiem, nie? Pytam o to tak naprawdę czy mogłabyś żyć bez fejsa... Missia: Mogłabym, twierdzę, że facebook nie jest mi do niczego potrzebny. Kontaktować się z ludźmi z internetu mogłabym w inny sposób, chociażby nawet ten TeamSpeak. Jedyne co byłoby mi szkoda to te wszystkie filmiki o jedzeniu, które oglądam godzinami. Mart_Verum: Jesteś fanką Tasty? Gotujesz sama? Missia: Tasty bogiem! Hahah Gotuję, lubię, ale to nie jest moje ulubione zajęcie, po prostu jestem ciągle głodna. ;D Mart_Verum: I nie masz tak, że jak widzisz te potrawy to Twój monitor jest cały w ślinie (przepraszam za te dosłowne opisy czytelników)? Missia: Różnie to bywa, zależy co gotują. Na niektóre potrawy rzuciłabym się od razu i połknęłabym w całości, a resztę oglądam byle by oglądać. Mart_Verum: Częściej rzucasz się na te słone czy słodkie? Missia: Słone Mart_Verum: O, to rzadko spotykane. Raczej się słyszy, że wszyscy kochają czekoladę. Ale nie jesteś z tych, co wojują, że mięso jest niedobre i trzeba jeść same warzywa (tzw. wegetalibowie)? Missia: Zdecydowanie nie. Idealny obiad dla mnie to obiad z jakimś mięsem. Mart_Verum: Jest nadzieja! Wspomniałaś wcześniej, że gotowanie nie jest Twoim ulubionym zajęciem. W takim razie co jest? cs, ts, fejsbuk? Missia: Lubię bardzo dużo rzeczy. Lubię grać w cs'a, lubię siedzieć na ts'ie, lubię chodzić na grzyby czy jagody , lubię łowić ryby, robić zdjęcia. Jeżeli chodzi o moje ulubione zajęcia to kocham jeździć na rolkach i deskorolce. Na rolkach jeżdżę już 7 lat i nie jest to "normalna" jazda, uwielbiam robić wyskoki, przeplatanki itd.. Na deskorolce w sumie..na deskorolkach (2 typy) jeżdżę 3 lata. Mart_Verum: Fajnie, że jesteś aktywna. Dużo osób teraz woli posiedzieć przed kompem niż wyjść na świeże powietrze i porobić cokolwiek. Tym miłym akcentem zakończę mój udany/nieudany wywiad (niepotrzebne skreslić), a Ty mi powiedz kogo chciałabyś oznaczyć w pozdrowieniach Missia: Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum, chciałabym również kogoś wyróżnić więc szczególnie pozdrawiam @, @, @@Bene, @@LudzieCygana, @@EvO, @@Alexa, @@Tushirek oraz @Sanchez. Dziękuję za UDANY wywiad. Mart_Verum: Ja Tobie też dziękuję za poświęcenie mi czasu. Do zobaczenia na 200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bene Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Loffki <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Z marszu się zczaiłem, że wywiad przeprowadzony na STEAM, Marta leń, szczerze nie chce mi się czytać, monotonne - te literówko to specjalnie? @@Mart_Verum przecież nie mówie, że na Ste,to źle, -> pmgłabym Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@R!O Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Jak na pierwszy wywiad to fajnie Ci to wyszło. W końcu wzięłaś się za robotę Leci + @@Missia dziękuje za pozdrowienia :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Z marszu się zczaiłem, że wywiad przeprowadzony na STEAM, Marta leń, szczerze nie chce mi się czytać, monotonne - te literówko to specjalnie? Myślę, że jesteś jedną z ostatnich osób na MH, które mogą się o to czepiać, hipokryto Spoko wywiad tylko czemu taki krótki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brOOk3n Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Za pozdrowienia dziękuję Wywiad interesujący, lecz kto zna @@Missia lepiej niż ja? Raczej niczego zaskakującego się nie dowiedziałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Luźny wywiadzik miło się czyta, dobra robota. Czasami warto, a nawet trzeba odejść, od tej "formalnej" formy. A i dzięki młoda za pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Dziękuję Ci ślicznie <3 @@Missia Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRESHASFUCK Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Git wywiad na poziomie podoba mi sie tylk czemu taki krociutki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 fajny i przyjemny dla oka wywiad @@Mart_Verum oczywiście jak najbardziej udany! lap + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franio i Gwiazda Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Super wywiad:-)Fajnie sie czytalo:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexa Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Mój pierożek <3 loffe ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Wywiad przeprowadzony w żartobliwy sposób ( @@Mart_Verum :*), a przy tym można się czegoś o naszej malutkiej Missi ciekawego dowiedzieć! Jestem pod wrażeniem, dobra robota dziewczynki! Link to comment Share on other sites More sharing options...