A3ro Napisano 6 Października 2019 #571499 Udostępnij Napisano 6 Października 2019 (edytowane) Nick: A3ro (^_^) Wiek: Niedługo 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Kiedyś coś tam było Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4 ale można podszlifować Staż w CS-sie: pare latek już minęło Steam / NonSteam:Ns Dlaczego Ty: Ponieważ na serwerze przyda się pomoc. Na serwerze jest paru adminów, najczęściej widuje Losika, Roya i Śmiercionośnego ale i tak czasem się zdarzy że ludzie nie przestrzegają regulaminu a zanim jakiś admin wbije to ,,odpał" zdąrzy narobić szkód i ludzie poprostu wychodzą z serwera a ja mógłbym pomóc obecnej administracji. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Staram się godzinkę minimum ale nie zawsze wychodzi Kontakt: Fb Link do GameTracker'a: Stary:https://www.gametracker.com/player/A3ro/80.72.43.106:27022/ Obecny: https://www.gametracker.com/player/A3ro (^_^)/80.72.43.106:27022/ Pozdrawiam A3ro @elo elo 350 regulamin przestrzegam, a podpowiadałem odrazu po zginięciu i to przez maksymalnie 5 sekund @Nemezis ad fajna sygnaturka edit. Mam steam z cs 1.6 ale narazie gram jeszcze na ns bo kompa muszę zrobić Edytowane 12 Października 2019 przez A3ro CukierkowyMario, Losik, elo elo 350 i 2 innych dodali reakcje 3 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 6 Października 2019 #571500 Udostępnij Napisano 6 Października 2019 A ja to widzę tak: Czekasz miesiąc, kupujesz CSA NA STEAMA, bo na promocji, skoro Ci się nędznych 40 zł wydać, to pzdro XD i w tedy składasz podanie, na nie, bo NIE MASZ STEAM. Gormit lowca kotow i Dawrad dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smiercionosny321 Napisano 6 Października 2019 #571502 Udostępnij Napisano 6 Października 2019 (edytowane) Jestem Na Nie Brak Steam kup steam pograj na nim i udowodnij że ci zależy i wtedy złóż Podanie Podanie na tą chwile do zamknięcia @Baniatowaty @LOLSON Edytowane 6 Października 2019 przez Smiercionosny321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 7 Października 2019 #571519 Udostępnij Napisano 7 Października 2019 We własnej osobie jestem na duże tak. Jednak mamy demokracje steam wymagany :(((. Śmierciu nie traktuj tak kolegi z góry najwięcej pomaga i zgłasza z ludzi bo umie korzystać z u@ a nie jak nasz inny kolega bruno wchodzi i od razu odpalony :P. Nie!?!, A3ro i ariadrin dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T3@M Napisano 7 Października 2019 #571547 Udostępnij Napisano 7 Października 2019 Jestem na tak tylko jest jedno ale kup csa na steam i bedzie git A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 7 Października 2019 #571552 Udostępnij Napisano 7 Października 2019 @A3ro odrób ostrzeżenia, a podanie zostanie otworzone. T3@M, Gormit lowca kotow i A3ro dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 9 Października 2019 #571670 Udostępnij Napisano 9 Października 2019 Ostrzeżenia odrobione, zapraszam do wypowiedzi. Gormit lowca kotow i A3ro dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 9 Października 2019 #571674 Udostępnij Napisano 9 Października 2019 Jestem na tak tylko steama ogarnij A3ro i T3@M dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 9 Października 2019 #571675 Udostępnij Napisano 9 Października 2019 (edytowane) Ja swojego zdania nie zmieniam. Popraw znajomość regulaminu i KUP CSA NA STEAM. W tedy raczej na tak. Pozdro Na nie @A3ro Skoro tak, to od kiedy można podpowiadać? Nie ma czegoś takiego jak 5 sekund infa, to nie dd2 czy inny Go mod. Nie wciskaj mi kitu Edytowane 9 Października 2019 przez elo elo 350 ariadrin, Losik i CukierkowyMario dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariadrin Napisano 9 Października 2019 #571681 Udostępnij Napisano 9 Października 2019 (edytowane) wymogi spelniasz (prawie, to max podszlofujesz mam nadzieje ^^), na serwerze grasz czesto, jestes ogarniety. pozostaje jedna kwestia. mianowicie steam. werdykt jest prosty -> steam=TAK jest steam, jestem na tak ^^ Edytowane 12 Października 2019 przez ariadrin A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JasonStatham Napisano 10 Października 2019 #571727 Udostępnij Napisano 10 Października 2019 Słaba znajomość amxx Brak steam Ogarniasz na serwerze chociaż nie za często Cię widziałem Na NIE Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 10 Października 2019 #571772 Udostępnij Napisano 10 Października 2019 (edytowane) Jestem na tak , po za steam to jest ok. + Wiek +/- -! Amxx - tu się zgodzę że jest dobrze + Regulamin + Kultura Lubiany , znany , długi okres czasu jest z nami na sieci , więc może próbować się starać dalej o to stanowisko , +/- Mikro +/- Steam Edytowane 11 Października 2019 przez Nemezis ad A3ro i T3@M dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T3@M Napisano 11 Października 2019 #571801 Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Moje zdanie na ten temat sie nie zmienia na TAK CukierkowyMario i A3ro dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smiercionosny321 Napisano 11 Października 2019 #571841 Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Dopóki nie ogarniesz Steam będę na nie ,więc ogarnij steam pograj na nim dwa tygodnie by udowodnić że zależy ci na stanowisku Admina Servera . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMystic Napisano 12 Października 2019 #571858 Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Jestem na TAK, często cię widzę na serwerze, kulturke masz, regulamin znasz A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 12 Października 2019 #571923 Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Po uzgodnieniach z @A3ro podanie odrzucam, widzimy się niebawem. A3ro i Gormit lowca kotow dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 12 Października 2019 #571924 Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi