Cocona_! Napisano 21 Pa藕dziernika 2019 #572702 Udost臋pnij Napisano 21 Pa藕dziernika 2019 Nick: Shamponeiro_!Wiek: 25聽Link do BanID: CLICKCS 1.6/CS:GO: CS 1.6Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum: Przegl膮dam forum kiedy mnie najdzie ochota, nie pisz臋 z ziomeczkami na chatboxie, wi臋c pisanie, 偶e statystycznie sp臋dzam na forum 'x' godzin jest g艂upie, bo co niby robi臋? Patrz臋 w ekran? Po艣wi臋c臋 wystarczaj膮c膮 ilo艣膰 czasu, by swoje obowi膮zki wykona膰 nale偶ycie.Dwumiesi臋czny sta偶 na forum (Tak/Nie): Konto mam od 2017, wi臋c teoretycznie聽jest ponad to,聽w praktyce powiedzia艂bym, 偶e jakie艣 p贸艂 roku sta偶u. Co艣 o sobie: W cs'a zaczyna艂em grywa膰 jeszcze za czas贸w, gdzie kafejki spe艂nia艂y swoj膮 funkcje i razem z ch艂opakami organizowa艂o si臋 tam wsp贸lne granie. I tak te偶 te pierwsze emocje, dreszczyk z takiej rywalizacji sprawi艂y, 偶e mimo tylu lat nadal w cs'a grywam. Jestem w miar臋 mi艂膮 person膮, cho膰 nie znosz臋 durni czy te偶 os贸b, kt贸re nie rozumiej膮, co si臋 do nich m贸wi. W wolnym czasie lubi臋 obejrze膰 anime czy te偶 zagra膰 w "nog臋", p贸ki jeszcze mam na to si艂y.聽 Do艣wiadczenie: Ubt/Ubs tego typu obowi膮zki pe艂ni艂em na innych sieciach, wi臋c nie jest to 偶adne nowe do艣wiadczenie, raczej rutyna. Po za tym idzie si臋 przekona膰 na dd2 czy "skillowo" si臋 nadaje, bo do艣wiadczenie do艣wiadczeniem, ale osoba bez skilla, nie nadaje si臋 na ubt.聽 =) Dlaczego Ty: Obecna ekipa cho膰 dobra, nadal potrzebuje wsparcia, a ja b臋d臋 idealnym dla nich uzupe艂nieniem. 聽 Shock_Therapy, ~Czarna~, 聽MARCIN3K i 4 innych dodali reakcje 6 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 22 Pa藕dziernika 2019 #572769 Udost臋pnij Napisano 22 Pa藕dziernika 2019 Zestaw pw sypkilopez doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 24 Pa藕dziernika 2019 #572889 Udost臋pnij Napisano 24 Pa藕dziernika 2019 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi