Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Twój nick podczas gry: DAWAJ MARIO
Godzina, data zdarzenia: 30/10/2019 19:40
Mapa: de_dust2
STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:33567574
Uzasadnienie:  Cześć, proszę o wyjaśnienie bana z dzisiaj. Pod koniec de_inferno napisałem "nie przeklinaj" do gracza który w obraźliwych słowach odniósł się do rodziców innego gracza za co dostałem kicka(za napisanie nie przeklinaj), po kicku wszedłem na serwer i skomentowałem osobę która jak wyżej wspomniałem obraziła rodzinę innego gracza tekstem "patologia z uk", po tym już dostałem bana z tytułem "Patologia Powiadasz? Odpocznij, Ochlon i wroc". Jako ciekawostkę mogę dodać, że w/w osoba bana nie dostała. Proszę o wyjaśnienie sytuacji.

Jeśli jest to odpowiedni dział to proszę też o wyjaśnienie kwestii kicków za prośby o nieprzeklinanie.

Edytowane przez JANMARIO
Napisano (edytowane)

Witam i czekałem na tą skargę.

Po 1: Notorycznie upominasz graczy a nie jesteś ADMINEM i mówisz nam co mamy robić. 

Po 2: Kicka otrzymałeś po tym jak Cię upomniałem abyś nie robił tego bo nie jesteś adminem (Co jest na serwerze to jest o to upominany) na co odpisałeś "blablablabla"

Po 3: Wróciłeś na serwer i napisałeś patologia z uk a tylko ja tam byłem z uk na serwerze i wszyscy wiedzą że tu mieszkam na stałe.

Po 4: Dostałeś bana na 1h więc się ciesz bo nie będziesz mnie obrażał od Patologii ani innych graczy tym bardziej.

Kolega Dawaj Mario minął się z prawdą w zeznaniach a jedyny dowód możemy znaleźć na HLTV niestety. 

@JANMARIO Jak składasz skargę to pisz prawdę a nie oczerniaj ludzi żeby siebie wybielić i jak już nie raz Ci mówiłem przeczytaj regulamin serwera.

//edit 

Kicka dostałeś 1 raz i nie za upominanie czy prośby tylko za reakcję na prośbę abyś tego nie robił.

Pozdrawiam Barb.

Edytowane przez Barb.
Napisano (edytowane)

Może być? 
Nie rozumie czemu to Odwołanie / Skarga w ogóle się rozwiązuje skoro on sam w poście napisał :

Cytat

" po kicku wszedłem na serwer i skomentowałem osobę która jak wyżej wspomniałem obraziła rodzinę innego gracza tekstem "patologia z uk", 

Samo to wam powinno dać do myślenia skoro sam się przyznał a ban był na 1h !?

Pozdrawiam Barb.
Pato.png

Edytowane przez Barb.
Napisano

watekzamkniety.png

Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie.
Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...