JANMARIO Napisano 30 Października 2019 #573466 Napisano 30 Października 2019 (edytowane) Twój nick podczas gry: DAWAJ MARIO Godzina, data zdarzenia: 30/10/2019 19:40 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:33567574 Uzasadnienie: Cześć, proszę o wyjaśnienie bana z dzisiaj. Pod koniec de_inferno napisałem "nie przeklinaj" do gracza który w obraźliwych słowach odniósł się do rodziców innego gracza za co dostałem kicka(za napisanie nie przeklinaj), po kicku wszedłem na serwer i skomentowałem osobę która jak wyżej wspomniałem obraziła rodzinę innego gracza tekstem "patologia z uk", po tym już dostałem bana z tytułem "Patologia Powiadasz? Odpocznij, Ochlon i wroc". Jako ciekawostkę mogę dodać, że w/w osoba bana nie dostała. Proszę o wyjaśnienie sytuacji. Jeśli jest to odpowiedni dział to proszę też o wyjaśnienie kwestii kicków za prośby o nieprzeklinanie. Edytowane 30 Października 2019 przez JANMARIO Barb. dodał reakcję 1
MARCIN3K Napisano 30 Października 2019 #573467 Napisano 30 Października 2019 (edytowane) @Barb. Zapraszam z dowodami na winę gracza 24h @Barb. ty masz podać dowody, co mi da to, że to napisałeś? Edytowane 31 Października 2019 przez MARCIN3K joolz i Barb. dodali reakcje 1 1
Barb. Napisano 31 Października 2019 #573507 Napisano 31 Października 2019 (edytowane) Witam i czekałem na tą skargę. Po 1: Notorycznie upominasz graczy a nie jesteś ADMINEM i mówisz nam co mamy robić. Po 2: Kicka otrzymałeś po tym jak Cię upomniałem abyś nie robił tego bo nie jesteś adminem (Co jest na serwerze to jest o to upominany) na co odpisałeś "blablablabla" Po 3: Wróciłeś na serwer i napisałeś patologia z uk a tylko ja tam byłem z uk na serwerze i wszyscy wiedzą że tu mieszkam na stałe. Po 4: Dostałeś bana na 1h więc się ciesz bo nie będziesz mnie obrażał od Patologii ani innych graczy tym bardziej. Kolega Dawaj Mario minął się z prawdą w zeznaniach a jedyny dowód możemy znaleźć na HLTV niestety. @JANMARIO Jak składasz skargę to pisz prawdę a nie oczerniaj ludzi żeby siebie wybielić i jak już nie raz Ci mówiłem przeczytaj regulamin serwera. //edit Kicka dostałeś 1 raz i nie za upominanie czy prośby tylko za reakcję na prośbę abyś tego nie robił. Pozdrawiam Barb. Edytowane 31 Października 2019 przez Barb.
Bezzi Napisano 31 Października 2019 #573511 Napisano 31 Października 2019 To nie skarga a odwołanie, pokaż nam dowody w postaci ss. Jeśli to demko pokaż nam je i rozpisz czasy akcji rzekomego obrażania. No Pr0blem i Barb. dodali reakcje 1 1
Barb. Napisano 31 Października 2019 #573515 Napisano 31 Października 2019 (edytowane) Może być? Nie rozumie czemu to Odwołanie / Skarga w ogóle się rozwiązuje skoro on sam w poście napisał : Cytat " po kicku wszedłem na serwer i skomentowałem osobę która jak wyżej wspomniałem obraziła rodzinę innego gracza tekstem "patologia z uk", " Samo to wam powinno dać do myślenia skoro sam się przyznał a ban był na 1h !? Pozdrawiam Barb. Edytowane 31 Października 2019 przez Barb.
No Pr0blem Napisano 31 Października 2019 #573529 Napisano 31 Października 2019 Ban słuszny, od kiedy można pisać komuś, że jest się patologią? Na przyszłość proszę odzywać się z szacunkiem do Graczy/Adminów. Barb. dodał reakcję 1
No Pr0blem Napisano 31 Października 2019 #573530 Napisano 31 Października 2019 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl CukierkowyMario dodał reakcję 1
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
1
1
Popularne Dni
31 Paź
5
30 Paź
2
Najaktywniejsi w tym temacie
No Pr0blem 2 posts
Barb. 2 posts
MARCIN3K 1 post
JANMARIO 1 post
Popularne Dni
31 Paź 2019
5 posts
30 Paź 2019
2 posts
Popular Posts
MARCIN3K
@Barb. Zapraszam z dowodami na winę gracza 24h @Barb. ty masz podać dowody, co mi da to, że to napisałeś?
Bezzi
To nie skarga a odwołanie, pokaż nam dowody w postaci ss. Jeśli to demko pokaż nam je i rozpisz czasy akcji rzekomego obrażania.
JANMARIO
Twój nick podczas gry: DAWAJ MARIO Godzina, data zdarzenia: 30/10/2019 19:40 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:33567574 Uzasadnienie: Cześć, proszę o wyjaśnienie bana z dzisiaj. Pod kon
Posted Images