Master Napisano 5 Listopada 2019 #574010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 @elo elo 350 [P] Jak leci Maestro? [o] elegancko, wstaje, pije, jem, pije, kładę się spać [P] Dlaczego udajesz, że masz lagi i po chwili wychodzisz? [o] cos przerwało... [P] Kiedy gramy w CS:GO z @Rekuseq? [o] nie gram z Toba w cs go byku! [P] Jak było być prowadzącym na Gali Multi-Fight? [o] niezapomniane przeżycie @RYBSON [P] Jak to jest przez cały zlot dawać w palnik i nic nie odjebać a ostatniego dnia na trzeźwo ro******ć łóżko? XD [o] peszek kurła @senor [P] Czy mama byla zadowolona jak jej powiedziales w drodze do Sieradza, ze wypiles w ch*j alkoholu i byles z tego dumny? [o] nadal mysli ze zartowałem[P] Czemu przegrales wyscig do Zabrza z Malu? [o] bo z przodu siedziałeś Ty i ja co dało nam łaczna mase 300kg w proporcji 60/40 a jak to mówią masa wrogiem przyspieszenia [P] Czy beda jacys nowi sponsorzy na nastepnej gali multifight federation? Jesli tak to jacy? [o] Bedą, Tobie juz załatwiłem kontrakt z firma "Sokołow" a Szatan wojny pozostaje przy swoim ŻÓBERKU dodatkowo sponsorem głownym gali bedzie firma "żubrówka" @saiken [P] Co tam u ciebie ? [o] wszystko ok. @SQNFUN [P] Pozdrowisz mnie? [o] Tak Nominuje @Ania senor i Ania dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 5 Listopada 2019 #574011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Dzięki za pozdrowienia, również pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 5 Listopada 2019 #574013 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 P00gers odpowiedzi, dawaj jednego meczyka Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 5 Listopada 2019 #574015 Weteran MH Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 2 godziny temu, Master napisał: Bedą, Tobie juz załatwiłem kontrakt z firma "Sokołow" a Szatan wojny pozostaje przy swoim ŻÓBERKU dodatkowo sponsorem głownym gali bedzie firma "żubrówka" Duch puszczy również pisze się na rolę sponsora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 5 Listopada 2019 #574016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Dzięki wielkie za pozdrowienia i ja również serdecznie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi