Skocz do zawartości

Komendy?

CukierkowyMario

Rekomendowane odpowiedzi

Siema powiedzcie mi czy on biega na tej komendzie "cl_forwardspeed" ?

NICK: SebaVHS

IP/ID: 82.115.78.65:27005 [VALVE_2:1:1280076176]

MAPA: De_dust2

Data: 6/11/2019r

Godzina: i z tym jest problem bo nie pamiętam o której 20:41 chyba 

link do demkahttps://megawrzuta.pl/download/722bff57ea2216d46267040358ae8895.html

Nowy

https://megawrzuta.pl/download/55e662a8ed8dee6ab5ab4a6da818e74c.html proszę przewinąć do 20:41

Zapraszam panów z ubt do sprawdzenia .  @No Pr0blem i resze ekipy , sorry ale nie wiem jak was oznaczyć bo nie znam ;D

Edytowane przez Nemezis ad
Problem z linkiem

Popraw link do demka, bo nie działa.

@Nemezis ad

Ja nie widzę odstępstw od normy cod'a. Wczoraj też coś rozpisywałem i też tak biegali, a przy tych prędkościach, ciężko byłoby wyłapać jakieś dodatkowe profity z tego, bo tu każdy niemal biega jak poparzony.

Jak masz dalej wątpliwości, co do tego gracza, to nagraj demko z pov'a, będzie bardziej przejrzyste i zwiększą precyzją będzie można to ocenić.

Zamykam.

//Edit

@No Pr0blem

Obejrzyj bądź wyznacz kogoś z ubt, by obejrzał jako 2 osoba, bo admin ma nadal wątpliwości i prosi o ocenę innego członka ubt.

Edytowane przez Cocona_!

Jak dla mnie biega zwyczajnie, lecz mogę się mylić, ale nie widzę jakiś odstępstw od normy cod'a, tak jak mówił @Cocona_! 

Nie wiem nie gram zbyt często w 1.6, więc nie mogę stwierdzić, że spalony..

Edytowane przez WaRninG1

Oczywiście, że są to komendy na takim lvl'u nie da się tak zapier... tym bardziej na boki. Wiem, że trzymając w+a/d biega się szybciej, ale bez przesady  ;) 

Dla mnie normalnie. Po 1 ta komenda nie jest zakazana bo to zwykle ustawienie w cfg które nigdy nie bylo karane. Moze na cod jest inaczej ale to tak samo ja mam różne komendy co sa legalne a słyszę lepiej np i to podstawowe komendy. Nie uważam aby za to należał sie ban. Swoja droga zobaczcie co to jest gs i jak mozna sie szybko poruszac bez dodatkowych zabaw. Wystarczy chciec i umiec. Przyklad też z bh. Skaczesz na spacji to nie zrobisz. Skaczesz na scrollu i na lajcie jesli UMIESZ. Dla mnie - B 

Kazdy sie wypowiedzial , glosy jednoznacznie na brak bana. Jesli ktos wskoczy na skalke a drugi nie to tez ban bo komenda? Dla mnie i kilku innych bez emocji w zwiazku z tym graczem i czysty. Tak samo nie kazdy umie gs, bh itp . To nie skrypt , a jesli to jest zakazane to jestem ZA BANOWANIEM LUDZI CO PALA ROLKE. Bo to jest zakazane dopiero , a nie poruszanie sie na zwyklym forwardzie. Pozdrawiam i zamykam , w razie przeciwwskazan zapraszam na pw .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...