WaRninG1 Napisano 7 Listopada 2019 #574240 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Odpracowanie poprzez reklamy/premium:Premium Nick:WaRninG1 Ilość odpracowywanych punktów:1 Reklamy/Premium: [CSSetti.pl] Konto #344 zostało doładowane kwota 1,50 (3,69) Pamiętaj o limicie na SMS Premium (35zl/mc), zwieksz go na https://zwiekszlimit.pl/ Nie pisałem tematu wcześniej z tego powodu, że pisałem do aquaxa, czy to napewno to, dlatego decyduję się pisać temat, jak potrzeba będzie mogę dać ss'a z telefonu sypkilopez dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 8 Listopada 2019 #574306 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi