QARV!K Napisano 18 Listopada 2019 #575198 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 (edytowane) Data zdarzenia:Któryś dzień z kolei Nick gracza: @Watch This Dowody: ss które załączam na dole lub do góry nwm gdzie się dokładnie znajdują ;D Świadkowie: @Immit @enzu @Lotar2K @kinder.king Uzasadnienie: Nie chciałem pisać tej skargi ale sam mnie do tego zmusiłeś... Po wielokrotnych moich i nie tylko moich upomnieniach które dawaliśmy @Watch This'owi za to że daje za długie bany (np : mutacje, rush , mikro 16+ na 1wk lub 1dzien ) co jest dla mnie i nie tylko dla mnie przesadą on dalej sobie nic z tego nie robi... Drugim powodem jest to że wspomniany wyżej @Watch This nie ma ukończonych 16 lat co jest podstawowym wymogiem aby posiadać admina. Sądzę że jest wiele więcej osób kompetentnych na to miejsce... Pozdrawiam cieplutko qarvik @psyHoo @Immit @Lotar2K @LOLSON Edytowane 18 Listopada 2019 przez QARV!K meaN, sypkilopez i Immit dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Immit Napisano 18 Listopada 2019 #575199 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 (edytowane) Zgadzam się z Qv to co wyżej napisał jest prawdą i @Watch This nic sobie z tego nie robi Pozdrawiam Edytowane 18 Listopada 2019 przez Immit QARV!K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naviveysz Napisano 18 Listopada 2019 #575210 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Też to zauważyłem @Watch This nawet jak ktoś kto pierwszy raz wbił na serwer i zaczynał wyzywać @Watch This zamiast dać ostrzeżenia i zmutować tą osobę to też ją zaczął wyzywać. Pozdrawiam QARV!K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ORBI Napisano 18 Listopada 2019 #575211 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Potwierdzam sam mnie namawiał do banow za Kampienie na 7dni czego nie robiłem bo to za długo jak za taka mala rzecz QARV!K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinder.king Napisano 18 Listopada 2019 #575231 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Potwierdzam dal mi bana na 1d za rushowanie czego nie robilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 18 Listopada 2019 #575255 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Admin otrzymuje ostrzeżenie w dziale. @Watch This bany powinny być adekwatne do przewinień a nie z kapelusza. Pilnuj się. edit/ jest to trzecie ostrzeżenie co oznacza utratę rangi. No Pr0blem, QARV!K, WaRninG1 i 1 inny dodali reakcje 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 18 Listopada 2019 #575256 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi