elo elo 350 Napisano 30 Listopada 2019 #576144 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Data zdarzenia: Teraz, przed chwilą, mapa Westwood Nick gracza: Albo @Nodi albo @Nemezis ad Dowody: ss niżej Świadkowie: CAŁY SERWER Uzasadnienie: Dostałem kicka, za złe SG, gdzie nie postawiłem żadnego SG na mapie XD + to, że miałem perka Tajka serwa, to trochę smutne, nie? Jak mapa się skończy, to dam demko, gdzie nie widacć żadnego mojego SG w momencie dostania kicka. Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 30 Listopada 2019 #576145 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 (edytowane) UUU NIE dobrze ale to nie moja pisowania ja nie pisze "ŻLE SG I @ DO TEGO Chyba ci się osoby graczu pomyliły" To nie moja pisownia. Mówię ci Panie Elo 350 że to nie moja pisownia i ja nie daje kicków za złe sg Dowody: http://d1.hltv.org.pl/srv23614/HLTV-1911301816-de_eldorado.dem.zip 5:36 ale to nie Elo elo 350 postawił Powinienem ci bana wklejić za to SG z ssa ale dałem ci szanse długo nie grałeś może zapomniałeś regulaminu. Edytowane 30 Listopada 2019 przez Nemezis ad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 30 Listopada 2019 Autor #576146 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Ta, tylko, że byłeś tylko Ty i Nodi z aktywnych adminów, a z resztą, wszyscy wiemy jak piszesz Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 30 Listopada 2019 #576149 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 (edytowane) Najpierw trzeba zacząć od tego że pisze że to była mapa westwood a westwood był grany o godz. 14 20 tak że o czym my tu gadamy XD. Ciesz się że dostałeś kick na pierwsze a nie bana jak dla mnie temat do zamknięcia bo dziecinada. 1 godzinę temu, elo elo 350 napisał: Data zdarzenia: Teraz, przed chwilą, mapa Westwood Nick gracza: Albo @Nodi albo @Nemezis ad Dowody: ss niżej Świadkowie: CAŁY SERWER Uzasadnienie: Dostałem kicka, za złe SG, gdzie nie postawiłem żadnego SG na mapie XD + to, że miałem perka Tajka serwa, to trochę smutne, nie? Jak mapa się skończy, to dam demko, gdzie nie widacć żadnego mojego SG w momencie dostania kicka. @Roy Keane wiem patrzałem demko , dostałem zgłoszenie stąd ten kick. Edytowane 30 Listopada 2019 przez Nodi CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 30 Listopada 2019 Autor #576151 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 A no fakt, to było eldo, ale i tak ciekawi mnie ten kick :p Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 30 Listopada 2019 #576153 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 witam @Nodi przejrzałem sobie demko i @elo elo 350 nie postawił na tej mapie żadnego sg więc następnym razem popatrz na nie uważniej dostajesz ostrzeżenie CukierkowyMario, elo elo 350 i Gormit lowca kotow dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 30 Listopada 2019 #576176 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Temat wyjaśniony także temat zamykam. CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 30 Listopada 2019 #576177 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi