Roy Keane Napisano 7 Grudnia 2019 #576760 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 Witam wszystkich proszę się wypowiedzieć co o tym sądzicie. Chodzi o klasę assasin wydaje zbyt mocna na niektórych graczy więc proponuje albo dać mu całkowitą niewidoczność i 1 hp albo przywrócić starego assasina z mp5 lekko widoczny i zwinne palce. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 7 Grudnia 2019 #576761 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 Nie, nie i jeszcze raz nie. Ja bym mu tylko dał dużo większa widzialność i mniej kondy na start. To będzie gorsze niż teraz Pozdrawiam. CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morderca Napisano 7 Grudnia 2019 #576762 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 Bardzo doby pomysł. Jestem za tym aby dać mu 1hp. ponieważ w końcu to ninja. i wiadomo nie można go usunąć ponieważ daje dochód. Ale zmiana tej klasy na pewno wyjdzie na plus. będzie go łatwiej zabić i za razem serwer będzie stał pełny i nikt nie będzie chciał wychodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atsui Napisano 7 Grudnia 2019 #576763 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 Zgadzam się z @elo elo 350 , przy nerfie do 1HP każde SG czy cokolwiek innego go zabije, klasa będzie bez sensu do gry. Według mnie to klasa jest taka sobie, kiedyś był lepszy mając mp5 T3@M dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Cudowny Napisano 7 Grudnia 2019 #576765 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 Jestem Na nie bo jest Klasa Okulista która widzi niewidki wiec 1hp w assasinie wezmą okulistę i assasiny będą padać niech zostanie taka jaka jest Pozdrawiam N_E_W_B_I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 7 Grudnia 2019 #576771 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 Ja bym zrobił tą klasę jak kiedyś: zwinne palce, bh, mp5 i elity oraz niewidzialność taka jak u łowcy myśli albo mocniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 7 Grudnia 2019 #576773 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 Według mnie 1 hp i full niewidka na assasinie może być za mocna w dobrych rękach . Według mnie albo osłabić mu niewidkę albo przywrócić starego assina z auto bh i mp5 i zwine palce. Poza tym assasin jest jedną z średnich premek. T3@M dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nie!?! Napisano 9 Grudnia 2019 #576990 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Zgadzam sie z Nodi Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T3@M Napisano 9 Grudnia 2019 #577014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Jestem za przywróceniem starego assasina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jebaka Napisano 10 Grudnia 2019 #577094 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2019 Płaczecie niepotrzebnie zmniejszyć mu staty i po klopocie Pomyślcie nad skrytobójcą bo to jest o wiele bardziej przesadzona klasa wywala bron znika ze kompletnie go niewidac nawet cienia druga straznik tez za mocna ogolnie burdel na serwerze i tyle w temacie A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzyjKaa Napisano 10 Grudnia 2019 #577098 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2019 Jak dla mnie assasin jest ok w miare zmniejszył bym mu statystyki na początek skrytobójca jest za mocną klasa strasznie tak jak kolega wyżej napisal mp5 przy nawet 50 lvl strzeli 2 razy i gosc lezy i do tego nie widka niewidka Jebaka dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 11 Grudnia 2019 Autor #577213 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 prosze o uzbrojenie się w cierpliwość narazie nic i tak z tym nie zrobia zamykam temat T3@M dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 11 Grudnia 2019 Autor #577214 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi