Guest Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 (edited) Twój nick podczas gry: Mategros Godzina, data zdarzenia: 16.12.2019 - 09:21:13 Mapa: Only DD2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:523448381 Uzasadnienie: Tak mam bana na forum, lecz @~Czarna~ pozwoliła mi grać na serwerze. Odaplony ja nigdy nie biegałem i nie mam zamiaru, ponieważ nie mam 13 lat żeby bawić się w takie rzeczy. Tak zrobiłem multikonta, lecz po to żeby tylko odwołanie napisać. Po co bym miał robić multikonta z innego nicku, jak tu nie miałem żadnych banów na serwerze na zawsze, tylko ty zbanowales za niby aktywny ban teraz. Dodam, że gram na steam, nie mogłem wejść na aktywnym. A po drugie nie wchodziłem na forum od wczoraj tutaj to nie mogłem zobaczyć, że zedytowales tamto poprzednie odwołanie i odrzuciłes odwołanie. Mój steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199007162491/ Nie pale się i nigdy tego nie robiłem. Edited December 16, 2019 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
joolz Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 @WaRninG1 @~Czarna~ mowila ze UB w grze , a na forum zajmie sie tym Ona lub @aquax WaRninG1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joolz Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...