kapuczinio Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 (edited) Data zdarzenia:15 min temu Nick gracza:kakarotoo Dowody: mam ale cos prtsc nie dziala mi xd Świadkowie:eyyo Uzasadnienie:zabil mnie przez console bo zaplantowalem pake na B xd Edited December 22, 2019 by kapuczinio Link to comment Share on other sites More sharing options...
kameleonn Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 11.Należy stosować się do zaleceń adminów. 1.W razie przewinień nieuwzględnionych regulaminem, kara przyznawana jest wedle uznania Admina i adekwatna do popełnionego czynu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapuczinio Posted December 22, 2019 Author Share Posted December 22, 2019 sry ze wypowiadam sie pod tym nalezy stosowac sie ale nie trzeba Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaRninG1 Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Brak dowodów=skarga nie słuszna, Gdy będziesz mieć dowody w postaci ssów/demka napisz kolejny temat. Close. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaRninG1 Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...