reyzen Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 (edited) Nick cheat'era: ⓁⒺⒻ Godzina, data zdarzenia: 25.12.19 12:50Mapa: de_mirageSerwer: 3maps Link do demka:http://o22a.gotv.pro/srv55539/auto-20191225-0918-de_mirage.dem.zip STEAM_ID/IP:STEAM_1:0:513105308 Uzasadnienie: Kolega dostal u nas ub wczoraj lecz zrobilem research i okazalo sie ze na pochylni mial bana na obu kontach za wh (aktualnie banow nie ma juz zapisanych spowodu resetu sourca) I na swoim drugim koncie gra u nas aktualnie na serwerze a co sie stalo z 1? Jego pierwsze konto ma 134h w csie i vaca wiec jestem w 100% pewny ze kolega jest odpalony https://steamcommunity.com/id/habalanche/ (link do jego pierwszego konta) @_lef jezeli myslisz ze zdzialasz cos swoimi smiesznymi nagraniami to zdaje ci sie moj kumpel ktory ma duze doswiadczenie jezeli chodzi o cheaty i samego csa (ponad 10k godzin) przelukal twoje demko i wyszlo na to samo co warning napisal mam nadzieje ze ubteam szybko zajmie sie ta sprawa i bedziemy mieli jednego cheatera na serwerze mniej @_lef mozesz pogodzic sie z porazka i ze nie potrafisz sie ukrywac juz pamietaj co mi mowiles, nie na jednym koncie masz juz vaca @Cocona_! @MARCIN3K @WaRninG1 Edited December 27, 2019 by reyzen paszaBiceps114 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaRninG1 Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 (edited) Jutro na spokojnie zobaczę demko, bo dziś za bardzo nie mam jak, więc jutro edytuję post i dam rozpiskę. 😊 //Edit 3:17:53- Bardzo szybki strzał co prawda nie wychylił, a zrobił takiego flicka jak cheater+B, 3:18-25- Mierzenie przez ścianę w model+B, 3:21:55- Ten celownik mu się tak trzęsie..+B, 3:30:38- Jakby wiedział, choć nie mógł tego wiedzieć, gdyż nawet nie dostał infa+B, 3:32:55- Szybki strzał+B, 3:34:10- Taki flick jakby aim XD+B, SPALONY. I to wszystko z tych akcji, ponieważ gracz został zbanowany dalej, ale myślę, że wystarczy na banicję dla tego Pana, więc chłopaki do roboty @Cocona_! @MARCIN3K Przewińcie sobie demko do 3h wtedy gracz dopiero wbił na serwer @reyzen A Ty na przyszłość nie dawaj demek, które nie mają końca, albo daj takie, na którym gracz będzie od samego początku grał, a nie ja muszę przewijać do 3 godziny, a demko ma z jakieś 6h XD @reyzen to bierz stąd tu masz po 1h http://o22a.gotv.pro/55539 Edited December 27, 2019 by WaRninG1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reyzen Posted December 27, 2019 Author Share Posted December 27, 2019 (edited) Dnia 26.12.2019 o 21:38, WaRninG1 napisał: Jutro na spokojnie zobaczę demko, bo dziś za bardzo nie mam jak, więc jutro edytuję post i dam rozpiskę. 😊 //Edit 3:17:53- Bardzo szybki strzał co prawda nie wychylił, a zrobił takiego flicka jak cheater+B, 3:18-25- Mierzenie przez ścianę w model+B, 3:21:55- Ten celownik mu się tak trzęsie..+B, 3:30:38- Jakby wiedział, choć nie mógł tego wiedzieć, gdyż nawet nie dostał infa+B, 3:32:55- Szybki strzał+B, 3:34:10- Taki flick jakby aim XD+B, SPALONY. I to wszystko z tych akcji, ponieważ gracz został zbanowany dalej, ale myślę, że wystarczy na banicję dla tego Pana, więc chłopaki do roboty @Cocona_! @MARCIN3K Przewińcie sobie demko do 3h wtedy gracz dopiero wbił na serwer @reyzen A Ty na przyszłość nie dawaj demek, które nie mają końca, albo daj takie, na którym gracz będzie od samego początku grał, a nie ja muszę przewijać do 3 godziny, a demko ma z jakieś 6h XD demka sie nagrywaja po 6h XD nie poradze nic na to @MARCIN3K @Cocona_! dacie rade to przegladnac niedlugo? Edited December 28, 2019 by reyzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
_lef Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 (edited) Oglądajcie oglądajcie. Demko jest 16TR a wy nie potraficie dobrze oceniać nawet jak jest w oryginalnym rate'cie xDD| Zapraszam z własnymi nagraniami przeciwko moim. Nie pozdrawiam smutasy. Kup se życie reyzen :v * Wystarczy już demko 32TR żeby strzał wyglądał jak odjebany Zapraszam ekspertów do oceny. Mam gdzieś to czy będę mógł sobie u was pograć czy nie ziomeczki ale będę się bronić przed nieprawdziwymi oskarżeniami bo nie macie racji kochani. @reyzenTwój kumpel ma, ja mam a ty nie masz dlatego nie masz głosu xD Zresztą on powie to samo co ty więc wyjeb**** w ciebie i w niego. Zacząłeś te burze bo nie umiałeś sie pogodzić z tym jak gram. Zapraszam na serwer ze swoim programem do nagrywania typiaro :v Desktop 2019.12.08 - 15.12.50.04.mp4 Edited December 27, 2019 by _lef reyzen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joolz Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 3:17 +B 3:18 +/- B 3:21 +B 3:30 +B 3:32 -B 3:34 xD +B odrzucam i dodaje bana. Jak widac vacek nie odstraszyl. Kup legita , mniej sie w oko rzuci bo szkoda kont. No Pr0blem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joolz Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...