CzarnyOgien Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Nick: CzarnyOgien Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Tak byłem na innych serwerach adminem (JB/DD2/COD 200lvl). Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: Ogólny staż w cs to 9 lat. Steam / NonSteam: No niestety jest to NS. Dlaczego Ty: Czasami brakuje admina ,jak naprawdę jest potrzebny, zdarzają się sytuację z innymi graczami ,jak nie przestrzegają regulaminu i wchodzą na txt lub padają wyzwiska do innych osób.Doświadczenie mam , byłem już adminem, wiek też jest dobry i znajomość amxx.Chcę uniknąć takich sytuacji z innymi graczami ,żeby ta gra jakoś wyglądała i nikt się nie denerwował.Poza tym znacie już mnie trochę i wcześniej spędzałem tu dużo czasu na sieci.Dużego zaufania do mnie nie macie ,ale jakieś na pewno minimalne jest. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-5 h bez przerwy. Kontakt: Myślę ,że tylko da rade na pw.GG nie mam i tego przestałem używać. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/CzarnyOgien/80.72.40.110:27027/ Ps. Wróciłem po przerwie i zamierzam zostać. Zi3lony 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SadoS Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Myślę że dwa dni to o wiele za mało. Zi3lony 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SadoS Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...