Adrianegg Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Tak jak w temacie, co myślicie na temat samobójstwa? Według mnie to jest tak, że ludzie chcą przez to uciec od nurtujących ich spraw i stracić wszystko co najcenniejsze, zamiast stawić temu czoła i podołać szukają łatwych rozwiązań. Wiem coś o tym, ale nie lubię się tym dzielić. Może kiedyś Wam o tym opowiem. Czekam na Wasze zdanie na ten temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRESHASFUCK Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 To ci*y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mart_Verum Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 a co mamy myśleć?! ...dla mnie całkiem spoko, ale nie zawsze. czasem lubię, czasem nie lubię. :facepalm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kagi Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 @Mart_Verum :facepalm: Według mnie lepiej szukać rozwiązań,ale jak kto woli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mart_Verum Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 @, przeczytaj jeszcze raz :smiech2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kagi Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Właśnie przeczytałem i dalej nie rozumiem XDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mart_Verum Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Domyslam sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franio i Gwiazda Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 ja powiem że życie jest krotkę Albo masz głowę na karu albo jesteś psychicznie chory to i to nie pomoże Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mart_Verum Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 @Consecuente, ratuj :Dd Link to comment Share on other sites More sharing options...
z.r.a.z. Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 WOOOOOOOOW , ale fajny temat Jak próbowałem, to najfajniej jest po pigułach... chociaż dyndanie też spoko - takie chwilowe uczucie mrowienia na przeszczepach. Polecam grupówkę, to lepsze niż azjatyckie orgie seksualne. Oprócz tego polecam zmniejszenie ilości przyjmowanych używek na co dzień oraz okłady z lodu na kark - pozwalają trzeźwiej myśleć. Można się zająć czymś konstruktywnym, budę dla psa zbudować... wyssać atrament z długopisów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madman Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 @Consecuente, ratuj :Dd Wg mnie lody manhattan sa najsmaczniejsze. Zwlaszcza waniliowo czekoladowe. Mniam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Są różne sposoby ucieczki od problemów, a samobójstwo to głupota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sy[K]uS Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 "Bo depresja jak tyfus niszczy społeczeństwo I niektórzy poddają się tej dz**** zbyt często" Chłopak jak piszę miał z tym problem, może szukał jakieś otuchy, utwierdzenia, nie bez powodu taki temat założył. Oczywiście Wy musicie pie*** o jakiś lodach waniliowych. PS Pytanie powinno brzmieć co sądzicie o ludziach popełniających samobójstwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dupadupadupadupa Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 "Im więcej samobójców, tym mniej samobójców" Samael 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx_Botor_xXX Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Serio chcecie poruszać takie poje... tematy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Czysta głupota. Życie to największy dar jaki możemy dostać, rozumiem każdy ma gorszę chwile są choroby, które nie pozwalają funkcjonować w społeczności, ludzie poddają sie eutanazji czyż to nie samobójstwo? Jak najbardziej tchórzostwo i brak odwagi szukania pomocy. Chłopak, który targa sie na życie, bo dziewczyna go rzuciła, jak to określić ? Debilizm - to tylko przykład 'chłopak-dziewczyna' Brak poczucia winy ze strony osoby-tchórza inaczej nie umiem tego opisać. Nie myśli co poczują najbliżsi, egoizm w pigułce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
senor Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 Eutanazja powinna być powszechnie dostępna jak coś Link to comment Share on other sites More sharing options...
KUCYK! Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Życie ma się jedno! Jest to głupota ludzka i tyle w temacie. Rozumiem problemy ale w Polsce są placówki, które pamagają ludzia Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunnger Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 według mnie robia ta osoby ktore nic nie maja w zyciu Link to comment Share on other sites More sharing options...