Latosiq Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 (edited) Nick: Latosiq Wiek: 21 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Wydaję mi się że spore. Mianowicie posiadałem 2 wlasne serwery coda jak i bf4, oraz wspópracowalem z siecią serweró CS-Mania.pl mozę ktoś kojarzy. Tak ze wydaje mi się że coś tam ogarniam. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5,6 jest to do nauczenia. Staż w CS-sie: W csa 1.6 gram okolo 6 moze 7 lat. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Ponieważ znalazlem bardzo dobrego codzika a nawet zakupilem premke dla urozmaicenia sobię gry, jednak kiedy chce sobie pograc to nie mogę bo rzadko kiedy jest admin który bacznie obserwuję graczy, a jest sporo czitów. Gram codziennie, chcialbym wam pomóc a jednocześnie cieszyć się rozgrywką. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: na Cska poświęcam okolo 4 moze 5h w zależności o ktorej kończę roboę. Kontakt: Steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561198265365264/ Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/latosiq #11 %3A)/80.72.40.110:27008/ P.s Na serwerze mam przegrane okolo 12, 13h więc nie wiem czego ten gametracker tak pokazuję. Godzinki do nadrobienia Edited January 5, 2020 by Latosiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaw Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Tak średnio bym powiedział - Niska znajomość regulaminu - nie masz 30h na serwerze przegranych - nie kojarzę Cie zbytnio Jak narazie na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
SadoS Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Za mało jesteś z nami pograj trochę i zapraszam ponownie z podaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SadoS Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...