elo elo 350 Napisano 17 Stycznia 2020 #582596 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Tło do profilu i sygnaturka. Tematyka: LoL, dokładnie Kha'Zix Mrocznej Gwiazdy, Mecha, Mistrzowski oraz Lotos Śmierci. Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): - Kolorystyka: Taka jak na zdjęciach. Fajnie jakby jakieś tło czerwonociemne było, ładne takie Rozmiar: Takie jak przyslugują na forum. Napis: elo elo 350, na obu grafikach Inne uwagi: Fajnie jakby postacie były odwrócone twarzą do siebie. Mecha z Mrocznej gwiazdy a Mistrzowski z Lotosem I grafiki byly jakoś fajnie wpasowane w tło. Liczę mocno na kreatywność. Trochę się rozpisałem, jak coś to możesz zapytać, czy jest git. A i może @Verti albo @Reeejkuu coś wymyślą Reejku dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 17 Stycznia 2020 #582600 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 Wyszło takie coś, może nie powala, ale myślę, że się spodoba Rey i elo elo 350 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 17 Stycznia 2020 #582605 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 (edytowane) Tło jutro wrzucę Ale wątpię że, ci się spodoba hehe @elo elo 350 // Dodaje jeszcze jedną którą zrobiłem w Photoshop @elo elo 350 Edytowane 17 Stycznia 2020 przez Verti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 17 Stycznia 2020 Autor #582606 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 (edytowane) @MARCIN3K Skiny trochę pomylileś a tak to git :p @Verti Liczą się checi :p nie ma tragedi ^^ @meaN No o to mi chodzi, 2 na sygnie 2 na tle, te które wypisalem @meaN Jest git, jednak bez tego tła, lepiej wygląda @meaN Chodziło mi o te czerwone tlo, tło na forum bym prosił :p Edytowane 19 Stycznia 2020 przez elo elo 350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meaN Napisano 17 Stycznia 2020 #582617 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 (edytowane) @elo elo 350 czy na sygnaturze bądź tle muszą być pokazane wszystkie 3 skiny? Czy mogą być tylko 2? Proszę jest tu mroczna gwiazda i lotos, wiem że miało być inaczej ale gdy skończyłem dopiero dałeś mi odpowiedź, a tak to nie zauważyłem. Mów co nie pasuje albo jest źle ja to ogarnę jutro bo muszę lecieć spać. @elo elo 350 @elo elo 350 czyli tła już nie potrzebujesz? Można zamknąć? Przynajmniej tak zrozumiałem. Rozumiem że mogę zamknąć jak coś to proszę o pw do mnie lub do wyższej administracji o prośbę otwarcia. Edytowane 18 Stycznia 2020 przez meaN Rey i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meaN Napisano 18 Stycznia 2020 #582732 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi