Gość mp4ziom Napisano 25 Stycznia 2020 #583741 Napisano 25 Stycznia 2020 (edytowane) Twój nick podczas gry: It brein is in moroan Godzina, data zdarzenia :25.01.2020 - 13:22:26 Mapa: dust 2 STEAM_ID / IP: STEAM_2:0:974961102 Uzasadnienie: Dostałem bana za "obraźliwy nick". Chciałbym dowiedzieć się kogo obraża i w jaki sposób. Dla porównania wczorajsza kara za "ruchanie matki" na 5 minut. Pani admin tłumaczyła nawet, że to za surowa kara bo najpierw powinna dać mu kicka. Skąd ban na 24 godziny w moim przypadku? Edytowane 25 Stycznia 2020 przez mp4ziom
Bezzi Napisano 25 Stycznia 2020 #583746 Napisano 25 Stycznia 2020 @Cocona_! Coś Ci się pomyliło kolega dostał ode mnie bana na 1 dzień za obraźliwy nick. Ban został nadany na ten nick It brein is in moroan co oznacza po przetłumaczeniu "Mózg jest kretynem". Dlaczego taki ban? W zasadzie nie dodałbym bana za sam taki nick gdyż nie jest obraźliwy sam w sobie, lecz jak wiemy gra u nas gracz o nicku @Brain i doskonale każdy wie, że ten nick jest kierowany do niego. Skąd to wiemy? Z Twoich skarg, postów. W każym Twoim poście odnosisz sie do niego - forum W grze również go obrażasz i sie czepiasz - serwer Na forum masz już 2 warny Na serwerze 2 bany za obraze. Napisałem Ci coś w Twojej skardze i za cholere sie do tego nie stosujesz. Dlatego nie dziw się, że masz bany czy warny. Już było kilka takich osób na sieci i skończyli z permami na serwerach i forum. Pomyśl do cholery, że obrazasz człowieka co nie jest miłe. Pozdrawiam sypkilopez i ~Czarna~ dodali reakcje 1 1
Cocona_! Napisano 25 Stycznia 2020 #583748 Napisano 25 Stycznia 2020 Nie ten ban, co jednak nie zmienia faktu, że ban zostaje. Ewidentnie obrażasz brain'a, tutaj wątpliwości nie ma. Zmień serwer jak ci aż brain przeszkadza. T/C ~Czarna~, CukierkowyMario i sypkilopez dodali reakcje 2 1
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
Popularne Dni
25 Sty
3
Najaktywniejsi w tym temacie
Bezzi 1 post
Cocona_! 1 post
Popularne Dni
25 Sty 2020
3 posts
Popular Posts
Cocona_!
Nie ten ban, co jednak nie zmienia faktu, że ban zostaje. Ewidentnie obrażasz brain'a, tutaj wątpliwości nie ma. Zmień serwer jak ci aż brain przeszkadza. T/C
Bezzi
@Cocona_! Coś Ci się pomyliło kolega dostał ode mnie bana na 1 dzień za obraźliwy nick. Ban został nadany na ten nick It brein is in moroan co oznacza po przetłumaczeniu "Mózg jest kretynem".
Posted Images