Skocz do zawartości

Odwołanie

Gość mp4ziom

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mp4ziom

Twój nick podczas gry: 

It brein is in moroan

Godzina, data zdarzenia :25.01.2020 - 13:22:26
Mapa: dust 2
STEAM_ID / IP: 

STEAM_2:0:974961102

Uzasadnienie:  Dostałem bana za "obraźliwy nick". Chciałbym dowiedzieć się kogo obraża i w jaki sposób. 

Dla porównania wczorajsza kara za "ruchanie matki" na 5 minut. Pani admin tłumaczyła nawet, że to za surowa kara bo najpierw powinna dać mu kicka. Skąd ban na 24 godziny w moim przypadku?

czarna.png.5c80e1d1495f2d0ff5faaf580213da9f.png

Edytowane przez mp4ziom

@Cocona_! Coś Ci się pomyliło kolega dostał ode mnie bana na 1 dzień za obraźliwy nick. 

Ban został nadany na ten nick It brein is in moroan co oznacza po przetłumaczeniu "Mózg jest kretynem". 

Dlaczego taki ban? W zasadzie nie dodałbym bana za sam taki nick gdyż nie jest obraźliwy sam w sobie, lecz jak wiemy gra u nas gracz o nicku @Brain i doskonale każdy wie, że ten nick jest kierowany do niego. Skąd to wiemy? Z Twoich skarg, postów. 

W każym Twoim poście odnosisz sie do niego - forum 

W grze również go obrażasz i sie czepiasz - serwer 

Na forum masz już 2 warny 

Na serwerze 2 bany za obraze. 

Napisałem Ci coś w Twojej skardze i za cholere sie do tego nie stosujesz. Dlatego nie dziw się, że masz bany czy warny. Już było kilka takich osób na sieci i skończyli z permami na serwerach i forum. 

Pomyśl do cholery, że obrazasz człowieka co nie jest miłe. 

Pozdrawiam ;)

Nie ten ban, co jednak nie zmienia faktu, że ban zostaje. Ewidentnie obrażasz brain'a, tutaj wątpliwości nie ma. Zmień serwer jak ci aż brain przeszkadza.

T/C

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...