Gość vertisek Napisano 25 Stycznia 2020 #583766 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Nick: VERTIŚ Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem administratorem na kilku tutaj serwerach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 9 latek ( od 2012 CS:GO, od 2015 CS 1.6 ) Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Chciałbym pomóc tutejszym adminom w banowaniu i trzymaniu porządku na serwerze, wiem że, na serwerze już jest bardzo dużo adminów, ale chciałbym spróbować swoich sił. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy od wolnego czasu, jeśli mam czas zajęty to tak z 2-3 godzinki, a jeśli mam wolne to potrafię i cały dzień pykać tj. wczoraj od 8 do 24 Kontakt: Forum, Steam Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/VERTIŚ/80.72.43.106:27027/ Wiem brakuje 1h, ale to kwestia kilku minut dla Mnie. PS. Podanie złożone za pozwoleniem @SadoS 'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mp4ziom Napisano 25 Stycznia 2020 #583771 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Gdyby to ode mnie zależało przyjąłbym Cię na okres próbny. Na pewno nie radziłbyś sobie gorzej od niektórych adminów z dużym stażem ( @sypkilopez to o Tobie. Może chamsko ale szczerze, mam nadzieję że docenisz.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 25 Stycznia 2020 #583772 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 (edytowane) Na razie na nie: często skacze ci ping... daj się lepiej poznać graczom opur. @mp4ziom jak bym sobie źle radził to @~Czarna~ już dawno by mnie wywaliła na zbity pysk Edytowane 25 Stycznia 2020 przez sypkilopez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 25 Stycznia 2020 #583775 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 5 minut temu, sypkilopez napisał: Na razie na nie: często skacze ci ping... daj się lepiej poznać graczom opur. Sypki ping mi skaczę tylko wtedy jak brat jest na kompie w drugim pokoju, bo net jest na całe mieszkanie, jak go nie ma, to jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cocona_! Napisano 25 Stycznia 2020 #583776 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Grasz na serwerze od tygodnia. Za szybko na podanie, pomimo dobrej aktywności. Podtrzymaj aktywność i będzie ok. Do reszty uwag nie mam. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 25 Stycznia 2020 #583777 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Na nie Łapiesz każda możliwa okazje złożenia podania gdziekolwiek na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 25 Stycznia 2020 #583778 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Na NIE. Co prawda widać Cie trochę na serwerze, ale 7 dni grania i podanie to zdecydowanie za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 25 Stycznia 2020 #583779 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Aktywność póki co cudna ale podanie zdecydowanie za szybko. Daje rękę uciąć, że 3/4 graczy jeszcze nie poznało Ciebie a Ty ich. Klatki klatkami, są sporadyczne ale jest ALE Nie masz mikro a bez tego u nas ani rusz Jest to jedno z wymagań i nie popuszczę Zapraszam z mikro i jeszcze lepszą aktywnością za 14 dni a na dzień dzisiejszy odrzucam za zgodą Alicji z Krainy Czarów. PampasowieC, ARNOLD KOPYTO, Bezzi i 2 innych dodali reakcje 2 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 25 Stycznia 2020 #583780 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi