Skocz do zawartości

Propozycje

PsYcI-I0

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym przedstawić kilka propozycji i uwag 

1.wyłączenie efektu ograniczonego widzenia jest to trochę uciążliwe jak nic nie widzdać 

2.wprowadzenie dodatkowych ap jak zombi zginie albo jak zniszczy lm bo na obecna chwile nic za to nie ma czyli zombie przez połowę mapy nie jest w stanie nazbierać na dodatkowe przedmioty za gracza

3.wprowadzenie jakichś skrzynek z zaopatrzenie ? może być ale nie musi że co jakąś 1-2min spada losowo na mapie skrzynka z zaopatrzenie czy to w ap czy jakaś kamizelkę lub bron  (podnosić mogą tylko ludzie) oczywiscie % w trafieniu itamku ze skrzynki

4 Usunięcie jetpacka moim zdaniem zbędny i jest za op jak gracz może polatać po mapie albo wlecieć tam gdzie nie idzie się dostać zombie ma problem wtedy go zarazić i ta gra tak naprawdę traci wtedy sens np: zombie idzie pół mapy do gracza a ten w ostatniej chwili odlatuje mi by się juz nie chciało gonić ,niech zostanie ten multijum i dać bazuke osobno (bazuka też moze byc w skrzynce z zaopatrzeniem i nadac jej prawdziwy wyglad broni )

5.Możliwość wyłączenia muzyki podczas rundy (o ile juz istnieje komenda poprosze ja tu napisac )  

6.Możliwość wyłączenia modelu broni bądz zamian na jakiś skin z csgo :) wydaje mi się że skin z go moda byłby troszkę lepszy 

7.spadochron out

8.Bez banku ap ale na start zwiekszyc do 10 mozna 

9.widzialem temat lvl broni raczej nowych graczy nie przyciagnie jak ktos bedzie mial ak a on bedzie musial zabic zm z glocka to bedzie cięzkie moim zdanie jak sie serwr rozkreci mozna by było wtedy popytac graczy z serwer 

myślę ze było by to chyba na tyle bynajmniej obecnie poproszę również o wypowiedzenie się admina, właściciela  serwer i opiekuna zm moda co on sądzi na te temat :D  

@aquax  @FranzMaurer @kondo @Psycholog banan

Edytowane przez PsYcI-I0

1. Niby można zwiększyć pole widzenia ale i tak to nic nie zmieni z klasą jak ktoś ma x-mena.

2.Jestem za żeby dodać dodatkowe ap za zniszczenie lem'a 2 ap za lm lub jak wyżsi sobie to dadzą.

3. Skrzynki czy ja wiem... Jeżeli kumuś się trafi bazooka czy tam jetpack z skrzynki będzie ból du*y o to więc jestem przeciw.

4.Moim zdaniem jest git i tak trudno nazbierać na jetpacka startujesz 5 ap a musisz jeszcze przetrwać i kupić go.

5.Komenda by się przydała ale też można wyłączyć muzykę przez ustawienia cs'a 1.6.

6.jest możliwość wyłączenie modelów "/modele".

7.Spadochron jest git jeżeli wyżsi się zgodzą to można zrobić tak że będzie do kupienia przez /sklepsms widziałem to na jednym serwerze to i często kupowali.

8.Moim zdaniem jak już do 1 lm'a ale teraz też jest git zostawie wyższym to.

9.Co do broni żeby zabijać z glocka itp to też by się dostawało expa za zabijanie człowieka jako zombie a żeby wbić większy lvl to trzeba wbić ostatni exp na zombie. Tak samo pisałem o lvl'e czyli że mogło być że za każdy lvl dostaje się jakąś umiejętność postaci albo dmg,hp,szybkość poruszania się a zombie większy dmg i szybsze się poruszanie i może też hp ale to nie wiem czy z hp jest możliwe.

tęż ja proponuje całkowicie usunięcie jetpacka i zostawienie samej bazuki  jest multijump a na bazuke to niech zbiera sie te 40ap i w skrzynce nie musi sie pojawiac 

nowi gracze nie zczaja sie jak to ogarniac i szybko odejda  a lvl to wgl bym nie dodawal zabacz jak to bedzie wygladac pozniej ktos lvl 25 a lvl 3 bez szans jest wtedy  tymbardziej jezeli chodzi o umiejetnosci wystarczy zobaczyc po listach zm modach gdzie sa klasyczne zm mody i gra tam full ludzi 

Edytowane przez PsYcI-I0

38 minut temu, PsYcI-I0 napisał:

nowi gracze nie zczaja sie jak to ogarniac i szybko odejda  a lvl to wgl bym nie dodawal zabacz jak to bedzie wygladac pozniej kros lvl 25 a lvl 3 bez szans jest wtedy 

Nie mówię że lvl ma dodawać tyle żeby inny gracz nie dawał rady staty będą ustawione np że będzie miał 3 dmg za 1 lvl za drugi 1 hp więcej i 2 punkty szybkości itp i każdy będzie mógł dać radę i dodać misje do nich np zabij 30 zombie lub ludzi

38 minut temu, PsYcI-I0 napisał:

tęż ja proponuje całkowicie usunięcie jetpacka i zostawienie samej bazuki  jest multijump a na bazuke to niech zbiera sie te 40ap i w skrzynce nie musi sie pojawiac 

nowi gracze nie zczaja sie jak to ogarniac i szybko odejda  a lvl to wgl bym nie dodawal zabacz jak to bedzie wygladac pozniej ktos lvl 25 a lvl 3 bez szans jest wtedy  tymbardziej jezeli chodzi o umiejetnosci wystarczy zobaczyc po listach zm modach gdzie sa klasyczne zm mody i gra tam full ludzi 

Ale zobacz że tam są stali ludzie i długo siedzi serwer a tutaj jest nowy i lepiej dać co ich zachęci byłem na innych zombie modach i było lvl'e i nie musi być za 1 lvl 30 expa tylko więcej a za wbicie lvl'a dostaną ap za nabicie lvl'a oczywiście na jedną mapę 

Sorka post pod postem myślałem że edytowałem @LOLSON @SoulMind

1. Uważam że można polepszyć troszkę pole widzenia ale nie wyłączać go całkowicie bo będzie za łatwo dla ludzi.

2. Bardzo dobra propozycja która chyba kiedyś na serwerze była i powinna znowu być żeby bardziej zm wbijało, robiło cele.

3. Może jakieś itemki ale nie za bardzo op bazooka na pewno nie ponieważ było by zbyt dobrze humanowi. Można wprowadzić ale bez takich dobrych itemków.

4. Apsolutnie nie uważam żeby jetpack został usunięty jeśli dobrze grasz a przynajmniej ogarniasz co nie co to dasz radę zabić gościa z jetpackiem, a przyważnie gdy jest dużo osób na serwerze i przy ataku zm na humana musi uciekać i zbyt długo nie może sobie polatać bo paliwo się kończy w jetpacku.

5. Wyłączenie muzyki to tam bez problemu można jakąś włączyć więc jeśli graczowi przeszkadza muzyka to można włączyć taką opcje.

6. Uważam że skiny są fajne unikatowe gdzie rzadko takie spotkać a skiny z cs go są już na większości serwerach nie mówię tylko o serwerach ZombieMod ale jeśli na jakimś są to pewnie z cs go. Moim zdaniem skiny cs go stracili już na modzie bo są już na praktycznie każdym serwerze.

7. Zdecydowanie jestem na NIE. Spadochron został już zmodyfikowany gdzie szybciej z nim spadamy. Jeśli został by usunięty to by było ciężko Zombie zarazić ponieważ blokowały by ich za bardzo kule.

8. Bez przesady zaraz 95% graczy w 2 rundzie by miała po 2lmy i zm nie mogło by rozkręcić gry. 

Ammopacki się nie zapisują (Przynajmniej w moim przypadku). Nie wiem czy to jest problem jakiś restartów w nocy, ale bank jako tako nie działa.

Widać balans na serwerze. Każdy ammopack ma swoją wartość, ze względu na dosyć wysoki próg dmg na 1 ap. Ale to pozwala na stosunkowo przyjemną, zbalansowaną rozgrywkę :)

*4. Jetpack powinien zostać, jest dużo możliwości, aby dorwać takiego osobnika z jetpackiem. Ewentulanie zamienienie jetpacka na samą bazzoke 

Mam propozycje żeby usunąć z tego moda m249 bo nie da się wejść przez to do kampy jak jest zbyt wiele osób

I dodać dla graczy /mute

I dać że więcej osób ma syfa bo 1 zombie nie zarazi innych jak jest ich np 3 w kampie z krową 

Edytowane przez Psycholog banan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...