-Damian- Napisano 23 Lutego 2020 #587735 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 Na mapie de_lidl źle jest ustawiony resp CT respią się na respie tt, TT na respie CT albo wszyscy jednocześnie w jednym miejscu. Proszę to poprawić lub usunąć mapę. Na mapie cs_wiocha Ci co mają klasy z rakietkami, perkami itp. dają radę pokonać wszystkich graczy z innego teamu. Przez to gra jest bardzo wkurzająca, trudno kogokolwiek zabić oraz taka osoba nabija sobie Fragi, exp oraz /ks. Proszę usunąć mapę lub ewentualnie zablokować możliwość używania rakiet na tej mapie, HE również. Roundsoundy też do ogarnięcia. Proponuję dodać dodać klasę: Nekromanta Int 0 Zdrowie 40 Wytrzymałość 25 Kondycja 25 Broń: Aug deagle Opis klasy: Może wskrzesić graczy (50 lub 75% na powodzenie) ze swojej drużyny oraz "ukryć" zwłoki przeciwnej drużyny za co dostaje exp. Co 3 sekundy odnawia się hp o 10. Szansa na odrodzenie 1/5 w tym samym miejscu co zostanie zabity. Proponuję dodać perk Nekro co będzie działał na takiej samej zasadzie co klasa. Kowboj Int 0 Zdrowie 25 Wytrzymałość 30 Kondycja 35 Bronie: dual berettas + 25 Opis klasy: Posiada linke którą może przemieszczać się naciskając E oraz moduł odrzutowy co 2 sec. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 23 Lutego 2020 #587738 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 1. Jeżeli chodzi o lidla to pierwsze słyszę, możesz to bardziej szczegółowo opisać? - no to rzeczywiście jest duży problem 2. Wiochę to śmiało można wyrzucić z serwera po dodaniu barier zamiast małych map. 3. Do klas się nie odniosę, bo uważam, że obecnie proponowanie klas to głupi pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 23 Lutego 2020 #587741 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 Co do 1 propozycji, na tak, wbiłem koło 10:30 na serwer, zobaczyłem co się dzieje na lidlu, od razu wyszedłem. @Born Respy są koło siebie, a to że mozna sobie rakietki rzucać na małej mapie, bo to MAŁA MAPA XD to tylko pogarsza sprawę. 2. Wiochę można wyrzucić. 3. To samo co kolega wyżej, ponoc serwer ma przechodzić reworka, nie potrzeba pisać postów o klasę itd. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebagd256 Napisano 23 Lutego 2020 #587825 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 klasy nie potrzebne co do mapy de_lidl i wiocha to nie wiem bo nie grałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 25 Lutego 2020 #588110 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Dnia 23.02.2020 o 12:33, -Damian- napisał: Na mapie de_lidl źle jest ustawiony resp CT respią się na respie tt, TT na respie CT albo wszyscy jednocześnie w jednym miejscu. Proszę to poprawić lub usunąć mapę. Na mapie cs_wiocha Ci co mają klasy z rakietkami, perkami itp. dają radę pokonać wszystkich graczy z innego teamu. Przez to gra jest bardzo wkurzająca, trudno kogokolwiek zabić oraz taka osoba nabija sobie Fragi, exp oraz /ks. Proszę usunąć mapę lub ewentualnie zablokować możliwość używania rakiet na tej mapie, HE również. Roundsoundy też do ogarnięcia. Mapy usunięte, rs zrobione wcześniej. CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 25 Lutego 2020 #588111 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi