PROSTO. Napisano 6 Marca 2020 #589364 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 (edytowane) Nick: PROSTO. Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): Admin 6 lat, opiekun 5lat, HeadAdmin 3 lata Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 7 Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Chcę pomóc w ogarnianiu serwera. Czarno-ruda chciała Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Jak wiadomo, człowiek pracuje, ale stara się trochę czasu spędzić. Widać po GT ^^ Kontakt: STEAM , Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/PROSTO./80.72.43.106:27027/ Edytowane 6 Marca 2020 przez PROSTO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 7 Marca 2020 #589411 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 Kultura jest Na mikro coś tam gada Jeszcze żeby mniej do mnie strzelał i wszystko było by idealnie... Jestem za okresem próbnym PROSTO. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 7 Marca 2020 #589412 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 Jestem za okresem próbnym Mikro jest posiadane co jest na plus+ kultura na poziomie, i humorek GT popraw trochę i będzie git. Amx też na dobrym poziomie Powodzenia PROSTO. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaizen Napisano 7 Marca 2020 #589470 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 Wszystko się zgadza, godziny, mikro, kultura + doświadczenie w byciu adminem jest. Co tu więcej pisać Jestem na TAK. PROSTO. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 8 Marca 2020 #589551 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl PROSTO. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi