Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na większości serwerów cod możliwość uzyskania maksymalnego poziomu klas jest w ciągu jednego miesiąca, a tutaj exp i pkt statystyk są za bardzo wygórowane i ten /freelvl to @aquax z Łaski Bożej też dałeś. Proponuję to już teraz ogarnąć, a nie ciągle jakieś inne terminy chyba @aquax leniem nie jesteś, więc weź się do roboty albo oddaj serwer całkowicie do dyspozycji @Roy Keane i tyle. 

Napisano (edytowane)
1 godzinę temu, -Damian- napisał:

Na większości serwerów cod możliwość uzyskania maksymalnego poziomu klas jest w ciągu jednego miesiąca, a tutaj exp i pkt statystyk są za bardzo wygórowane i ten /freelvl to @aquax z Łaski Bożej też dałeś. Proponuję to już teraz ogarnąć, a nie ciągle jakieś inne terminy chyba @aquax leniem nie jesteś, więc weź się do roboty albo oddaj serwer całkowicie do dyspozycji @Roy Keane i tyle. 

Po pierwsze, chciałbym przypomnieć, że jest to COD 400lv a nie 100lv i myślę że ludzie grają tu żeby dobrze się bawić, a nie po to żeby walić ostrego tryharda wbijając jeden poziom dziennie. 

Po drugie, gdy narzekałeś na ruska to się wydzierałeś, że nowi gracze mają problem zabić np ruska z dużym lvl, gdzie opcja /freelvl daje już 41, co jakby nie patrzeć chociaż w małym stopniu zwiększa szanse. To teraz narzekasz na ową komendę i chcesz aby została usunięta nooo jak dla mnie to ma to sens... 

Po trzecie, co prawda aquax nie zawsze robi coś w terminie, w którym określa że to zrobi, ale wydaje mi się, a wręcz jestem pewny, że ma też życie prywatne po za siecią. Co do tego że @Roy Keane powinien mieć większą władze/możliwości na serwerze COD400 jako opiekun zgadzam się całkowicie.

Edytowane przez Wolves
Napisano
13 minut temu, Wolves napisał:

Po pierwsze, chciałbym przypomnieć, że jest to COD 400lv a nie 100lv i myślę że ludzie grają tu żeby dobrze się bawić, a nie po to żeby walić ostrego tryharda wbijając jeden poziom dziennie. 

Po drugie, gdy narzekałeś na ruska to się wydzierałeś, że nowi gracze mają problem zabić np ruska z dużym lvl, gdzie opcja /freelvl daje już 41, co jakby nie patrzeć chociaż w małym stopniu zwiększa szanse. To teraz narzekasz na ową komendę i chcesz aby została usunięta nooo jak dla mnie to ma to sens... 

Po trzecie, co prawda aquax nie zawsze robi coś w terminie, w którym określa że to zrobi, ale wydaje mi się, a wręcz jestem pewny, że ma też życie prywatne po za siecią. Co do tego że @Roy Keane powinien mieć większą władze/możliwości na serwerze COD400 jako opiekun zgadzam się całkowicie.

Mnie nie interesuje jego życie prywatne podjął się prowadzenia sieci, więc niech ruszy du**ę i zacznie działać skoro nie chce się dzielić uprawnieniami z nikim. Może mu się dom palić, może głodować, mieć korona wirusa ale ma coś robić w kierunku serwerów nawet poprzez przekazanie wszystkich uprawnienien opiekunowi i nikogo tym bardziej mnie nie obchodzi czy on ma problemy w życiu czy nie. 

Napisano
9 minut temu, -Damian- napisał:

Mnie nie interesuje jego życie prywatne podjął się prowadzenia sieci, więc niech ruszy du**ę i zacznie działać skoro nie chce się dzielić uprawnieniami z nikim. Może mu się dom palić, może głodować, mieć korona wirusa ale ma coś robić w kierunku serwerów nawet poprzez przekazanie wszystkich uprawnienien opiekunowi i nikogo tym bardziej mnie nie obchodzi czy on ma problemy w życiu czy nie. 

XDDDDDD

No to żeś za*****ł sugestie jak łysy grzywką o parapet.

Pewnie, może mieć nawet krok od śmierci ale musi być perfect serwerownia bez ludzi z życiem realnym, gdy gry mają być tylko rozrywką i dobrą zabawą. Weź wyjdź w końcu pobiegać i myśl co piszesz bo póki co nie masz w ogóle logiki w pisaniu.

Co do tematu: Faktycznie OPy serwerów mogliby mieć wiekszą władze bo póki co mają tylko tytuł i nic więcej. Co do exp bym zrobił prostą rzecz: do większych lvl zmniejszyłbym potrzebny exp do następnego poziomu ze względu za logike zdobywania exp - jak mamy top lvl to praktycznie cały czas dostajemy tylko 35+ i tyle. Myślę że takie rozwiązanie na początek powinno wystarczyć.

Napisano
2 minuty temu, Wicevil napisał:

XDDDDDD

No to żeś za*****ł sugestie jak łysy grzywką o parapet.

Pewnie, może mieć nawet krok od śmierci ale musi być perfect serwerownia bez ludzi z życiem realnym, gdy gry mają być tylko rozrywką i dobrą zabawą. Weź wyjdź w końcu pobiegać i myśl co piszesz bo póki co nie masz w ogóle logiki w pisaniu.

Co do tematu: Faktycznie OPy serwerów mogliby mieć wiekszą władze bo póki co mają tylko tytuł i nic więcej. Co do exp bym zrobił prostą rzecz: do większych lvl zmniejszyłbym potrzebny exp do następnego poziomu ze względu za logike zdobywania exp - jak mamy top lvl to praktycznie cały czas dostajemy tylko 35+ i tyle. Myślę że takie rozwiązanie na początek powinno wystarczyć.

To pocałuj go w du**ę lizodupie. Ma kasę za to, że ma tą sieć i serwery i tak jak napisałeś może umierać, ale w pogotowiu ma być ktoś kto ogarnie wszystko tutaj. A może k***a premki to są za fałszywki kupowane? Gra i przyjemność to jedno, ale niektórzy wydają pieniądze na to, więc trzeba się trochę ogarnąć ktoś kupuje to też i wymaga. A jak ktoś nie kupuje to też wymaga, bo dzięk dużej ilości graczy serwer ma po co istnieć. 

TO GRACZE TWORZĄ SERWER I ONI WYMAGAJĄ A WŁAŚCICIEL MA SŁUŻYĆ I ROBIĆ CO LUDZIE CHCĄ, ŻEBY NA SERWERZE BYŁO, BO GDYBY NIE ONI SERWERA BY NIE BYŁO. CENY PREMEK Z PRZYWILEJU WŁASNOŚCI NIECH SOBIE TWORZY JAKIE CHCE WŁAŚCICIEL, ALE OD ZMIAN NA SERWERZE TO WARA BO WŁAŚCICIEL SIĘ NIE ZNA NAWET NA SERWER NIE ZAJRZY. 

Napisano

Nie będę mówił nic o kłótni wyżej ale co do expa to moze zostać bądź minimalnie zwiększyć ale ogólnie bo taki reset co miesiąc szybko się by przegralo

Większy exp = jak 3/4 już 100 lvl jak nie wyższy 

Więc też nie ma co szaleć 

Jak dla mnie to może zostać taki jaki jest 

Pozdrawiam pemeq ?

• Administrator
Napisano

Nie będę się tutaj kłócić z jakimś dzieckiem co ma przykre życie. Jak Roy coś chce ode mnie zawsze mamy kontakt pw :) Tobie kolego zamiast płakać zostaje grać na serwerze. Gowno widziałeś gowno wiesz i gowno osiągniesz zachowując się tak jak teraz. Jako że pewnie twój wiek nie przekracza 14 lat to jeszcze wszystko przed Tobą by to naprawić :)

• Administrator
Napisano

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...