SQNFUN Napisano 14 Marca 2020 #590339 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Cześć, w tym temacie wstawiamy zdjęcia swoich 'stanowisk' na których gramy, pracujemy, spędzamy wolny czas czy też po prostu surfujemy po internecie niczym kalifornijski surfer ebe ebe. Dwa lata temu identyczny temat założył @Malu i cieszył się on sporym zainteresowaniem dlatego myślę że tym razem będzie podobnie i również teraz pochwalicie się swoimi 'biurkami'. Tak więc zaczynam, eluwina! (ciekawostka: rzadko kiedy to biurko wygląda tak jak na zdjęciu, zazwyczaj prawa strona jest za*****a po całości popiołem, puszkami oraz pustymi paczkami od fajek). Bezzi, Krystiaff, Reejku i 5 innych dodali reakcje 8 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 14 Marca 2020 #590340 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Biurkiem nazwać tego nie nazwę, ale coś tam jest XD Dla ciekawskich, mialem krakeny ale skończyly na podlodze w połówkach xD Gormit lowca kotow, Reejku, SQNFUN i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vosik Napisano 22 Kwietnia 2020 #595315 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Mój projekt wszystko od podstaw bd jeszcze wymieniał słuchawki/podkładkę / i myszkę i udoskonalał stanowisko na razie nie starczyło funduszy Bezzi i elo elo 350 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi