Woodpecker Napisano 19 Marca 2020 #590931 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Nick: Woodpecker Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): Myślę, że wysokie. Zarządzałem jedną siecią (Cs-Re***d.pl - nie istnieje już niestety, ale ktoś z was może mnie stamtąd kojarzyć), a na przestrzeni lat przewijałem się na różnych serwerach jako admin. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: Około 12 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Zwyczajnie nie mam co robić, więc wchodzę sobie pogrywać na serwer, czemu by przy okazji też się mu trochę nie przysłużyć skoro i tak spędzam na nim trochę czasu, a tak pomogę w ciągu dnia. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zależy ile zechce, kilka godzin dziennie zazwyczaj poświęcam Kontakt: https://steamcommunity.com/id/Dziobakson/ oraz Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/woodpecker/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 20 Marca 2020 #590951 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 No nie wiem, grasz jakoś od ledwo tygodnia, jakoś Cie nie widuję i nie znam z serwera. Jestem na NIE:P Nie przekonuje mnie totalnie Twoje podanie. 12 godzin temu, Woodpecker napisał: Dlaczego Ty: Zwyczajnie nie mam co robić Żony poszukaj PampasowieC dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcymon Napisano 20 Marca 2020 #591016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Trochę krótko grasz, widziałem na serwie, zwróciłeś moją uwagę dobrą grą (chwilami), bo i tak bocisz ;P Jak będziesz wyrabiał godziny, to będzie ok Pomoc się przyda. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 20 Marca 2020 #591018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Pograj trochę dłużej na serwie daj się lepiej poznać, rzadziej mnie zabijaj i za dwa tygodnie będę na tak. Pozdrawiam bot #1 serwera odd2 czyli ja. Shock_Therapy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 20 Marca 2020 #591036 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Wróciłeś to przerwie i grasz zaledwie tydzień. Samo doświadczenie to za mało. Bezzi i PROSTO. dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 20 Marca 2020 #591037 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi