BosoPrzezSwiat Napisano 20 Marca 2020 #591042 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 (edytowane) Witam Zrobiłem ten kolejny post ponieważ nowych map NIE MA Została dodana tylko i wyłącznie 1 mapa ( ZNOWU DUST 2x2 ^^ ) SADOS - uparty człowiek z tego co widze ale okej każdy ma jakieś wady xd nie chce dodać tych nawet po 3 mapy z moich propozycji , mam na myśli te mapy ( - cs_747 , -de_vertigo , -de_prodigy , - as_oilrig , - cs_italy , -de_survivor , - de_nuke , - de_cbble ) Te mapy sa BARDZO BARDZO znane przez graczy csa ( nawet amatorów ) . Pytałem kilku ludzi ostatnio i KAŻDY był na DUŻE TAK ! Chciałbym żeby admini : @marcinekXD @Tomq73 @Zielona 9412 @SECURITY @Sedziaa @PR@SN4JPER @ReymS @GoldNM @weave PROSZĘ WAS ŻEBYŚCiE CO JAKIŚ CZAS ROBILI VOTE W KIERUNKU NOWYCH GRACZY I STAŁYCH BYWALCÓW O NOWE MAPY Z KLASZYCZNEGO CSA 1.6 JEST TO MISJA NA CELU ZROBIENIA SSÓW W JAK NAJWIEKSZEJ ILOŚCI I POKAZANIU ADMINISTRACJI ŻE NASZ POMYSŁ JEST GIT ADMINISTRACJO : @Malu @LOLSON @VisTeR.' was proszę o nie zamykajcie posta tylko za tydzień sprawdzicie jakie są rezultaty czy ludzi chętych jest dużo czy nie jeśli tak dodajcie nam te mapy ! POZDRAWIAM SIARECZKA Edytowane 20 Marca 2020 przez BosoPrzezSwiat Angel_Of_Dead i Sedziaa dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 20 Marca 2020 #591044 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 No co ja mogę powiedzieć no jestem na w uj wielkie TAK! Granie co chwilę tych samych map jest już kurła nudne. Ile można grać dusta/westwooda i assualta w kółko? Co wbijam na serwer to jest grany albo assualt, albo dust, odechciewa się grać Tyle ode mnie, pozdrawiam Angel_Of_Dead dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BosoPrzezSwiat Napisano 20 Marca 2020 Autor #591046 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 4 minuty temu, marcinekXD napisał: No co ja mogę powiedzieć no jestem na w uj wielkie TAK! Granie co chwilę tych samych map jest już kurła nudne. Ile można grać dusta/westwooda i assualta w kółko? Co wbijam na serwer to jest grany albo assualt, albo dust, odechciewa się grać Tyle ode mnie, pozdrawiam Dlatego potrzebuje waszej pomocy żebyście robili co jakiś czas vote z pytaniem do graczy czy chca by na serwerze pojawiły sie nowe mapy tak / nie aa aaa po glosowaniu robicie ssa i wysyłacie mi lub tutaj jeśli ten temat nie zostanie zaraz zamkniety aaaa myślę że jak będe miał dowody to administracja wyżej od SADOSA to zaakceptuje i dodaj te mapy Angel_Of_Dead dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldNM Napisano 20 Marca 2020 #591050 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 osobiście chciał bym zobaczyc jakies mapy typu de_nuke_1337 de_dust2_longb Angel_Of_Dead i BosoPrzezSwiat dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel_Of_Dead Napisano 20 Marca 2020 #591056 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 (edytowane) Krótko mówiąc. Jedno wielkie TAK! Nudzą mnie te w kółko grane mapy, mam na myśli dust, assalut, westwood. Mimo wszystko gram bo bardzo lubię ten serwer i chcę aby nie był on jak każdy inny zwykły, myślę że powinien się jakoś rozwijać aby był nie zastąpiony. Gracze i tak będą narzekać że grany jest ciągle dust, assalut lub westwood, więc nie lepiej coś dodać? Nie chodzi mi aby dodać od razu z 10 lub 20 nowych map, tylko przynajmniej te 5 aby było w czym wybierać.@BosoPrzezSwiat Życzę powodzenia. Edytowane 20 Marca 2020 przez Angel_Of_Dead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Marca 2020 #591065 Administrator Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Nowe mapki które właśnie wgrałem: de_dust2_2015 cs_italy de_alexandra de_aztec_ruins de_blue de_cpl_mill_32 de_dinaunion de_dust4never de_dust2005_fixed de_irak de_mirage de_nuke_1337 de_tuscan32 Dajcie znać jak jakaś będzie do wyrzucenia robiąc nowy temat. Nic więcej już nie będzie aktualnie wgrywane z mapek. Angel_Of_Dead i MARCIN3K dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Marca 2020 #591066 Administrator Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi