Skocz do zawartości

READY NEW PACK MUSIC BY SIARA

Rekomendowane odpowiedzi

https://megawrzuta.pl/download/5f6155196b984148992b6b043a6e5d80.html          ---    Oto link do paczuszki

Znajduje się w niej po 12 piosenek ct i tt

( PO DWIE PIOSENKI SĄ DO WYWALENIA )  lecz chciałbym żebyście to wy zdecydowali które wywalić ponieważ mogą być niestosowne dla graczy w wieku np 13 lat :D

Jak już wywalicie , napiszcie jakie 

Proszę o głos was  @marcinekXD @Tomq73 @Zielona 9412 @SECURITY @Sedziaa @PR@SN4JPER @ReymS @GoldNM @weave

Najwyższy sądzie  :  @aquax  @LOLSON  @Malu @VisTeR.'

Jeśli mogę , proszę kogoś z was o dodanie mojej paczki

Proszę was z tego powodu że @SadoS  (Upraciuch) na bank doda lipna paczke piosenek......

Moje utwory na 1000000% spodobają sie wszystkim graczom i aż miło się bedzie grało 

POZDRAWIAM SIARA - BOSOPRZEZSWIAT

Edytowane przez BosoPrzezSwiat

• Administrator

Wybierzcie z tych rs-ów 14 piosenek do wgrania bo mamy już za dużo plików do pobrania na serwerze.

11 godzin temu, aquax napisał:

Wybierzcie z tych rs-ów 14 piosenek do wgrania bo mamy już za dużo plików do pobrania na serwerze.

Moim zdaniem te the best :

tt :

CJALIS - HWDP JP 100%

REMO âś– GIMPSON âś– MAMIKO - Bombsite A

SHANGUY - Toukassé 

Sobota - Z buta wjezdzam

HU Biss x Dziki po**b Ft. Hero - Jadą Jadą Jadą

TYMEK - ANIOŁY I DEMONY FIT. BIG SCYTHE, DEYS 

vixa2

ct :

Szmitek mix BUDOWA

KORDO - Kto Nie Skacze Ten Zamula!

R3Z - Hey Kappa Kappa

Ronnie Ferrari - ONA BY TAK CHCIAŁA 

Long & Junior - Tańcz Tańcz Tańcz

Carnage feat. Timmy Trumpet & KSHMR - Toca 

Two Feet - Go Fck Yourself

https://megawrzuta.pl/filesgroup/5d2e297537ebf87021da507612571ac9.html   - 2x NOWE BITY

myśle że te też można dodać no chyba że faktycznie za dużo tego to te dwie prosze zignorować

To jest moja sugestia ponieważ te bity najbardziej mi wpadły w ucho iii myślę że te bity są git do dobrej zabawy :D

JEŚLI INNI DADZĄ MI SERDUSZKO POD TYM KOMENTARZEM DODAJ TE ( ... )

AAAA Wysoki SĄDZIE :D  

@aquax    

taka mała adnotacja z mojej strony co do NOWYCH MAP  , bo nie widze narazie potrzeby robienia nowego tematu bo i tak za 5 min bedzie zamkniety ....

Spisałem sobie te mapy które Pan dodał iiii dopisuje jej ocene od 0-10 / 10

czy ludziom sie podobała dana mapa czy też zaraz było vote o zmiane ponieważ naprawde te mapy które Pan dodał ( NIEKTÓRE ) to jedna wielka LIPA

nie mówie że wszystkie to gó**o bo nie jest tak  ( PISZE LIPA z powodu tego że te mapy nie wyglądają na cs 1.6 non steam cod mod 45k tylko na cs 1.6 GO albo coś w tym stylu )

Ja aktualnie zaliczyłem te mapy i taka jest opinia z mojej strony :

de_mirage 7/10   -  spoko może być

cs_italy 10/10  - GIT  brakowało nam tego bo tylko była grana italy 2 

de_nuke_1337 10/10 -  GIT  również nuke nam brakowało <3

de_irak  2/10  -  do usunięcia z amx nikomu nie przypadła do gustu ( BARDZO DZIWNA MAPA )

de_dust4never  10/10  - GIT podoba sie ( mapa była kiedyś w amx pamiętam jak kiedyś admem byłem chyba w 2018 to była )

de_dust2_2015   1/10  - do usunięcia ( powalona mapa za duża i wgl wygląda jak wygląda wszyscy nażekali po 5 rundach serio godom USUN to bo to odstrasza xd

de_dinaunion  1/10   -  do usunięcia 

de_blue  7/10  - może być ten szpital :D

de_cpl_mill_32  7/10  - również może być

de_dust2005_fixed  1/10  - do usunięcia  ( tylko wszedłem na mape odrazu all ,, mala mapa " xd bez zastanowienia )

de_aztec_ruins  3/10  -  do usunięcia ( również jak grałem admin robił vote bo nikomu sie nie podobała )

Nie miałem okazji tylko grać na tych

de_alexandra

de_tuscan32

Dlatego o tych mapach nic nie pisze bo nie znam , nie grałem , nie oceniam

Jeśli inni to przeczytają proszę o sprawdzenie u siebie na csku tych map bo te mapy są w podstawie 1.6 iiiii ocenienie ich od 0/10  /  10

Chcę żebyście to zrobili żeby WYSOKI SĄDZ widział że nie tylko ja mam takie zdanie i żeby dodane zostały oto te mapy :

( MAPE MAPY ::::    as_oilrig   /  cs_747  /  cs_estate  /  de_prodigy  /  de_vertigo  )

( DUŻE / ŚREDNIE MAPY ::::  de_survivor  /  de_cbble  /  cs_airstrip  /  de_piranesi  )

aaa te to już pisałem wyżej są GIT , podobają się czyli : cs_italy i de_nuke_1337   

Szły by zamiast tego assult_upc dodać klasyczne de_nuke z powodu tego że assultów jest aż 3x  assult , assult_upc i assult_1337

Pozdrawiam SIARA

• Użytkownik

No co ja mogę powiedzieć, Ja tam jestem za nowymi rskami bo te nudne już są. Kilka do wywalenia np. szmitek, albo 997 a tak to git.

Co do map to wszystko git, tylko, że połowa nowych map to same dusty czyli w sumie nie zmieniło się nic bo najczęściej grana mapa to dust XD

Dziękuję, dobranoc :D 

56 minut temu, BosoPrzezSwiat napisał:

@marcinekXD @Tomq73 @Zielona 9412 @SECURITY @Sedziaa @PR@SN4JPER @ReymS @GoldNM @weave

Panowie nie widać waszych opini i wypowiedzi :pepeboss: :0whiteVoid_1:

A o mnie zapomniałeś :/ 

No ale jestem za nowymi rskami bo te nudzą.

Co do map to popieram w 100% ale de_alexandra dałbym takie 5-6/10. Miałem już pisać na temat mapek ale mnie wyręczyłeś :D 
Pozdrawiam, dobranoc :) 

Edytowane przez Angel_Of_Dead

• Administrator

Mapki de_irak, de_dinaunion, de_dust2005_fixed,  de_dust2_2015 de_aztec_ruins wywalone.

Co do rs-ów macie wgrane nowe.

• Administrator

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...