Angel_Of_Dead Napisano 26 Marca 2020 #591768 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 (edytowane) Witam. Moja propozycja jest taka: Może dodacie rynek na perki? Chodzi mi o taki gdzie gracze będą wystawiali swoje perki za wybraną liczbę monet. Wiem że jest coś takiego jak /sell ale 3 monety to niezbyt wiele. Gracze pytali się czy jest na serwerze /rynek i byli trochę zawiedzeni bo w ten sposób mogli by szybciej uzbierać na swoje wybrane skiny lub też kupować wybrane perki od innych graczy i wiem że jest /sklep ale jest malutka szansa na trafienie wybranego perku. Przez /rynek gracze też by mogli przekazywać sobie monety. Mogę robić głosowanie co mapę czy gracze to chcą czy nie. @marcinekXD @ReymS @weave @SECURITY @Sedziaa @PR@SN4JPER @GoldNM @Zielona 9412 @Jasille Powiem tyle: Nie każdy potrzebuje dobrego perku i go sella aby trochę monetek było więc kto by chciał to by wystawił na rynek za więcej niż 3 monetki na /sell i by mógł zarobić więcej monetek. I nie piszę tego tematu bo ja tak chce tylko ludzie się pytali czy dodadzą /rynek, jeśli będzie trzeba to będę robił głosowanie co mape i wysyłał ss. To jest moja i graczy propozycja, wyższa administracja nie musi tego dodawać tylko piszę to bo też by się to przydało. Edytowane 26 Marca 2020 przez Angel_Of_Dead kaleib123 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 26 Marca 2020 #591769 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 (edytowane) Ja tam jestem na tak. Ciekawy bajer na serwerkach, monetki można szybciej uzbierać i tak dalej :D. @Swirusek Edytowane 27 Marca 2020 przez marcinekXD Angel_Of_Dead i Swirusek dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 26 Marca 2020 #591773 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Raczej zbedne i tak nikt Ci nie odsprzeda dobrego perku, a jak juz to na sam koniec mapy ;d, wiekszosc osob nawet z opcji /sell nie korzysta, a co dopiero ze sprzedawania perkow na rynku ;d MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldNM Napisano 26 Marca 2020 #591775 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Według mnie fajna propozycja bo zawsze można odsprzedać komuś perki zbędne np Zakazane/Legi Swirusek i Angel_Of_Dead dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 27 Marca 2020 #591792 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 (edytowane) W sumie jest mi obojętne będzie to dobrze nie będzie to płakać nie będę. Tyle czasu nie było rynku i gracze mieli skiny. @Jasillema rację. Już lepszą opcją bylo jak @GoldNMproponował by ulepszyć vip'a. Edit: @Swirusek ale to nie chodzi o /weź perk... Edytowane 27 Marca 2020 przez Zielona 9412 MARCIN3K, GoldNM, Angel_Of_Dead i 1 inny dodali reakcje 1 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 27 Marca 2020 #591866 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Jestem ZA. przy da sie mozna sprzedac leg. albo zakazane. a Co do VIPA to niech zostanie tak jak jest bo jak bylo /wezperk to juz wgl bylo smiesznie zwykli gracze wgl szans nie mieli itp Angel_Of_Dead dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 27 Marca 2020 #591912 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 (edytowane) 5 godzin temu, Swirusek napisał: Jestem ZA. przy da sie mozna sprzedac leg. albo zakazane. a Co do VIPA to niech zostanie tak jak jest bo jak bylo /wezperk to juz wgl bylo smiesznie zwykli gracze wgl szans nie mieli itp @Zielona 9412 daj link na pw albo cos jesli jest z tym VIP'em @marcinekXD w ssumie z tym VIP dobry pomysl special skin broni i np 2 razy na cala mape czyli 20 min czy ile tam jest mozna wziac perk albo raz Edytowane 27 Marca 2020 przez Swirusek Angel_Of_Dead dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SECURITY Napisano 30 Marca 2020 #592303 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 jestem za :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 Kwietnia 2020 #592819 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 @aquax @SadoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 8 Kwietnia 2020 #593559 Weteran MH Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Rynek z perkami bez szans bo ktoś z większą liczbą monet będzie co mapę latał z dobrym perkiem bez żadnych starań. Co do samego tematu rynku to będzie możliwość zrobienia czegoś ale dopiero przy zmianie silnika coda. Angel_Of_Dead dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 8 Kwietnia 2020 #593560 Weteran MH Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi