NeonX Napisano 30 Marca 2020 #592306 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 (edytowane) Nick:NeonX Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):4 razy admin(na serverach cs go mod na jednym stałe 2 lata) Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 Staż w CS-sie: 4lata Steam /NonSteam:NonSteam ale jest już w planach kupienie Dlaczego Ty: Nigdy nie było ze mną problemów, nie uważam się za lepszego na serverze ze jestem adminem, mam jakieś tam poczucie humoru, potrafię zachować zimną krew w stresowych sytuacjach, nie daje się prowokować, wywiązuję się ze swoich obowiązków,Próbuje pomoc każdemu graczowi z każdej strony jakiej mogę, znam regulamin i chyba to na tyle. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Teraz potrawie przesiedzieć nawet cały dzień/ale tak to 3-4 godzinki w tygodniu weekendy 5-6 Kontakt: Instagram, Facebook(nie dla każdego) Messenger, TS3,Forum Snapchat,GG Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/NeonX/91.224.117.52:27140/ Daje link do starego podania na które nikt nie odpowiedział:https://multi-head.pl/topic/107732-podanie-neonx-v3/ Mam nadzieję że podanie zostanie dobrze rozpatrzone @VisTeR.' !!Pozdrawiam!! Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez NeonX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiodeQ Napisano 30 Marca 2020 #592308 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 według mnie nadaje się na admina jestem na TAK + kultura +Gt +widoczny na serwerze +ze tak określę < OGARNIĘTY> - Brak steam ale według mnie to nie problem NeonX dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kij ci w lep Napisano 30 Marca 2020 #592315 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 moim zdaniem nadaje się na admina jestem na TAK jest ogarniety jest czesto aktywny i na forum i na serwerze jest kulturalny myślę ze w roli admina się bardzo dobrze sprawdzi NeonX dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MovemenT ^.^ Napisano 31 Marca 2020 #592479 Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 (edytowane) Tak/Nie Podanie +/- Staż - (ja mam większy chodź jestem młodszy) XD Ns- Amx +/- Kulturę masz + "nie uważam się za lepszego na serverze ze jestem adminem" Jeszcze nie jesteś adminem , ktoś pomagał z Administracji tobie to pisać ? XD Ale Fb to mógł byś podać xD Edytowane 31 Marca 2020 przez MovemenT ^.^ NeonX dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fawor Napisano 1 Kwietnia 2020 #592540 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Jestem na TAK: +wiek +amx -ns +kultura NeonX dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilyPan Napisano 1 Kwietnia 2020 #592547 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A wiec wiek +/- amx +/- ns - Owszem chlopaczyna ma Kulture na serverze i dobre poczucie humoru . Jestem za okresem próbnym. NeonX dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanciano Napisano 4 Kwietnia 2020 #592972 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Wiek +/- Ns - Kultura + Często Cię widzę + Nie sprawiasz problemów + Doświadczenie + Amx -/+ ale to akurat jak dla mnie mniej ważne ponieważ wszystkiego mozna się nauczyć Jestem za okresem próbnym. NeonX dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOCIANEQ Napisano 4 Kwietnia 2020 #592976 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 + wiek - Ns + Kulturalny + Doświadczenie +/- amx Jestem za okresem próbnym NeonX dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano 4 Kwietnia 2020 #593033 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Wbrew tego co inni piszą moje zdanie jest przeciwne. Wczoraj byłem świadkiem sytuacji, gdzie gracz nadużywający mikrofonu bawił się w najlepsze, jako kandydat takie sprawy powinieneś zgłaszać. Nie zrobiłeś tego, ale powiem więcej dołączyłeś się do niego i w najlepsze obaj nadużywaliście mikrofonu (szumiące bindy z muzyką). Jakoś nie zauważyłeś, że niektórym osobom to przeszkadza, więc jak chcesz pilnować regulaminu poprawnie. Zgłaszacie adminów serwera za łamanie regulaminu, a co? Lepsi jesteście? Weźcie się ludzie trochę ogarnijcie. Paruffka jak będzie chciała demko na tą sytuację to podeślę. Fawor i NeonX dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Kwietnia 2020 Donator Premium #593844 Administrator Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Tak jak myślałem. Odrzucone GT leży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Kwietnia 2020 Donator Premium #593845 Administrator Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi