GoldNM Napisano 1 Kwietnia 2020 #592650 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Dzisiaj zauważyłem dziwny problem z serwerem cod 45k, serwer od czasu do czasu (średnio raz na mape) serwer się laguje (freezuje) na pewien czas i rozłącza (timed out) Sytuacja dzieje się od dziś, wcześniej nie było z tym problemu @Swirusek Sam zauważyłem sytuacje niedawno ale wcześniej nie natrafiłem na ten problem Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez GoldNM Swirusek, Zi3lony i Angel_Of_Dead dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 2 Kwietnia 2020 #592680 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Był problem wczesniej już, od tygodnia dwóch zauważyłem to myslalem ze to przez moje PC bo troche lat ma a tu jednak nie Pasuje to ogarnąć. Zi3lony i Angel_Of_Dead dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel_Of_Dead Napisano 2 Kwietnia 2020 #592700 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Potwierdzam. Problem się pojawia i przydałoby się go ogarnąć . Swirusek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 2 Kwietnia 2020 #592745 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Myślałem podobnie jak @Swirusek że to przez pc. Problem pojawia się dość często. @Bezzi Swirusek i Angel_Of_Dead dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Kwietnia 2020 #592748 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Kiedy wystepuję te lagowanie? Jak jest więcej graczy? Może przy konkretnych mapach? Pograłem trochę i nie zauważyłem żadnych lagów. Swirusek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 2 Kwietnia 2020 #592752 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) 18 minut temu, Bezzi napisał: Kiedy wystepuję te lagowanie? Jak jest więcej graczy? Może przy konkretnych mapach? Pograłem trochę i nie zauważyłem żadnych lagów. Występuje to mniej więcej w środku mapy - Serwer dostaje freeza na minutę, odlagowuje się, ale nie ma połowy graczy bo każdy wychodzi. (nawet mi się odechciewa grać ) Jak ja grałem to freeze występował na cs_maxie, cs_militii, @Bezzi Nie mam Cię na steamie, a dodawać nie mogę bo konta aktywowanego nie mam. id/marcin33k jakby coś Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez marcinekXD Swirusek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 2 Kwietnia 2020 #592760 Weteran MH Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Wina hostingu od teraz powinno się uspokoić z tego co wiem to jeszcze nad tym pracują więc czasami może się zdarzyć. Swirusek i Bezzi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 2 Kwietnia 2020 #592761 Weteran MH Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi