mysik Napisano 3 Kwietnia 2020 #592843 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick:Mysik Wiek: 32 Doświadczenie (w byciu adminem): nie mam ale od czegos trzeba zaczac a komendy i wszystko ogarne z neta Znajomość AMXX (W skali 1-10): 2 Staż w CS-sie: 20 lat Steam / NonSteam: mam to i to Dlaczego Ty: poniewaz jestem codziennie na serweze kilka godzin Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4/5h Kontakt: Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/account/manage/ Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez mysik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiodeQ Napisano 3 Kwietnia 2020 #592845 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 na NIE 10 minut temu, mysik napisał: komendy ogarnę z neta ??? < naucz się najpierw komend i AMX a potem złóż podanie + wiek +steam + staż -AMX -Doświadczenie pare słów ode mnie : gdyby nie małe doświadczenie że nie powiem zerowe i brak znajomości amx byłbym na tak a na razie niestety . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysik Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor #592846 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 to jak mam sie nauczyc skoro nie dasz szansy moze miesiac probny ? albo tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiodeQ Napisano 3 Kwietnia 2020 #592848 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Nie wolno wypowiadać się we własnym podaniu . 1. zasada każdej Sieci SERWERÓW pozdrawiam i zachęcam do zapoznania się z Regulaminem Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez MiodeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkelO Napisano 3 Kwietnia 2020 #592850 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Hmm można dac szanse -ns +wiek +staz Każdy może sie szybko nauczyć wrazie co mu pomoge. każdy kto ma admin wie ze amxmodmenu trudny w obsłudze nie jest. A innych komend można sie z czasem nauczyć. Okres próbny na tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeonX Napisano 3 Kwietnia 2020 #592856 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Jestem neutralny -Amxx (Jak można dać komuś admina z 2 amxx? to jest jak dać noworodkowi widelec i talerze i powiedzieć masz jedz) +staż +wiek -kontakt(chcesz żeby ci po nocach dzwonili na tel ?) Po 2 nie piszesz pod swoim podaniem nigdy odpowiedzi Po 3 jeśli adm z coda ci pomoże to czemu nie każdy wsm może mieć szanse XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Tyle odemnie !!powodzenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysik Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor #592857 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 46 minut temu, Adam Rubin napisał: Hmm można dac szanse -ns +wiek +staz Każdy może sie szybko nauczyć wrazie co mu pomoge. każdy kto ma admin wie ze amxmodmenu trudny w obsłudze nie jest. A innych komend można sie z czasem nauczyć. Okres próbny na tydzień jeden mnie rozumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiodeQ Napisano 3 Kwietnia 2020 #592859 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 kolejna wypowiedz we własnym podaniu ???? ! Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zicek Napisano 6 Kwietnia 2020 #593302 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Na nie -ns -amxx gracz nie zbyt ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitmax Napisano 7 Kwietnia 2020 #593436 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 + jest cichym graczem ( mało pisze ) co często przydaje się w znalezieniu czitera - nie widziałem go na steam - link do GameTracker'a jest zły - nie ma doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zjc^. Napisano 9 Kwietnia 2020 #593657 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 - Obowiązkowo aktywne konto steam; tutaj juz raczej jestes wykluczony admin na nsie to nie za bardzo, na nie :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkelO Napisano 11 Kwietnia 2020 #593880 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Zamknąć to. Typ pisze drugie podanie a nawet pierwszego mu nie rozpatrzyli... @SadoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 11 Kwietnia 2020 #593897 Weteran MH Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Zapraszam spróbować ponownie za 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 11 Kwietnia 2020 #593898 Weteran MH Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi