Adamekh Napisano 3 Kwietnia 2020 #592873 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam, postanowiłem się pokazać tutaj bo planuje zostać z wami na dłużej ! Ludzie z serwera CSGO CODMODA mnie znają, lecz większość na forum raczej nie. Coś o mnie ? Nazywam się Maciek mam 23 lata, ( ale to mało ważne dla wszystkich na serwerze i tak istnieje jako Adam przez mój nick ! ) Pochodzę z Bieszczad, dokładnie z miejscowości Kalnica między Cisną a Wetliną. Mieszkam w Rzeszowie od 7 lat, tam chodziłem do Technikum Informatycznego i zacząłem studia ( które aktualnie rzuciłem ) Interesuje się muzyką, gram na gitarze od 8 lat, na perkusji 6, pianino rok. W CS gram od czasów 1.6 nie wiem ile to już lat, godzin na 2 kontach około 5 tysięcy. Gram głównie na cod modach, no i MM. Najwyższa ranga suprem, aktualnie kałachy ( 1.5 roku przerwy ) Jestem zawsze aktywnym użytkownikiem na forach i serwerach na których zaczynam grę, pomogę, doradzę i pośmieje, podobno dusza towarzystwa Z ciekawostek, jestem wice-prezesem charytatywnego stowarzyszenia z Rzeszowa o nazwie " The Best Life " zajmujemy się organizacją charytatywnych festiwali rapowych ! Podsumowując mam nadzieje że będzie nam się dobrze wspólnie żyło w zgodzie i miłości ! Pozdrawiam. Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Adamekh Clueey dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4k s!3 gr4 Napisano 3 Kwietnia 2020 #592875 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 siemka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pozytywny.exe Napisano 3 Kwietnia 2020 #592881 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 3 Kwietnia 2020 #592883 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 3 Kwietnia 2020 #592884 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 3 Kwietnia 2020 #592885 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Witamy! Mamy nadzieję, że zostaniesz z Nami na dłużej! Adamekh dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Mateuko Napisano 4 Kwietnia 2020 #592946 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 No witam Cię człowieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi