Psycholog banan 221 Napisano 11 Kwietnia 2020 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):Awatar Tematyka:La Casa De Papel Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): zostawiam to wam Kolorystyka:Ciemna Rozmiar:taka jak na forum Napis: - Inne uwagi:- Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):sygnaturaTematyka: Profesor i NairobiRender/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca):-Kolorystyka: Trochę ciemniejsza niż zwykleRozmiar:taka jak na forumNapis:-Inne uwagi:- 1 1 Doman i elo elo 350 dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woodpecker 84 Napisano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Propozycja ode mnie: 1. 2. Niestety nigdzie nie znalazłem wartościowego rendera Nairobi, a nie chce mi się ze stocka wycinać, zatem zdecydowałem się na samego Profesora. Avatar: 1. 2. 3. Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez Woodpecker 2 1 Szugasz, LOLSON i elo elo 350 dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil32 12 Napisano 12 Kwietnia 2020 1 LOLSON dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JugoL^^ 102 Napisano 13 Kwietnia 2020 Podrzucam Avatar. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psycholog banan 221 Napisano 18 Kwietnia 2020 Sorka zapomniałem o tym XDDD następnym razem oznaczajcie jak możecie . Dziękuje wszystkim za pracę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bezzi 5 390 Napisano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach