CukierkowyMario Napisano 11 Kwietnia 2020 #593970 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Witajcie. Chcę poruszyć pewien temat związany z perkami , min Peleryna kucacza , Zestaw pułkownika , Kameleon itd. Problem dotycz zmieniana Stroju po kupnie nowego perku w /sklep lub sprzedanie czy wymienienie się z innym graczem za inny perk , Przeważnie bugują się przebrania wroga czyli gracz w ct np. Mario wydropie zabijając 2 gracza Zestaw pułkownika , nie spodobał mu się ten perk wymienił się z innym gracze a stój został tt , kameleon sprzedaż perku buguje strój wymiana także , Więc @WolfIDraV czy mógł byś coś z tym zrobić , gracze sami nie widzą często że mają zbugowane przebrania i np ze statami 44/10 muszą wychodzić z serwera, to samo jest z peleryną kucacza sprzedajesz ją lub wymieniasz czy /drop i jesteś całkowicie niewidzialny no ja nie wiem , czy jest coś by zapobiec temu bugowaniu ? Z tego co wiem to Zestaw Pułkownika , Kameleon , Peleryna kucacza Notatki Kapitana i stalowa obrona nie odbijają AWP Kapitana Teleport wbija w ścianę Elektro-magnas Po sprzedaniu , buguje się Narzędzia Achmeda nie działają dla teamu tt na szybkie podkładanie paki Stalowa obrona nie odbija kosy Speedhackera Nie wiem co z elficką kamizelmą bo chyba też ma buga @WolfIDraV Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez Nemezis ad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 13 Kwietnia 2020 #594223 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 @Nemezis ad jeśli możesz zrób mi konkretną listę tych perków co zostają na nich bugi a ja w wolnej chwili postaram się coś z nimi zdziałać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi