Cytrus8 Napisano 16 Kwietnia 2020 #594485 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2020 Nick: Lemon Data: 16.04 — powepszenia jest sytuacji Powód: Mam zapalenie spojówek i jedno oko mi ropieje, nie mogę nadwyrężać wzroku przy długim używaniu komputera. Do tego dochodzi nauka nad którą chce się skupić. @MemesiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 16 Kwietnia 2020 #594514 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2020 @FunnyPuma skąd chłopak ma wiedzieć kiedy mu przejdzie zapalenie spojówki. @Cytrus8 przyjąłem czekam na informacje o polepszeniu sytuacji i powrocie. Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 16 Kwietnia 2020 #594535 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi