Woodpecker Napisano 19 Kwietnia 2020 #594922 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2020 Niezależnie od tego z jakiego serwera ściągnę demko lub z jakiejkolwiek innej sieci pobiorę demko - zawsze jest to samo. Ping wzrasta do 3k i przez to nie mam płynnego oglądania, tylko bardziej przypomina to ścinki. Nie umiem sobie przypomnieć, czy kiedyś też tak miałem czy to dopiero od jakiegoś czasu. Mam nadzieję, że jest na to jakiś sposób bo staje się to trochę uciążliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 19 Kwietnia 2020 #594930 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2020 Ping podczas oglądania demka nie ma żadnego wpływu na płynność demka, ponieważ nie łączysz się z zewnętrznym serwerem, tylko offline. Oglądasz demka z HLTV czy robione przez graczy, bo to ma duże znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodpecker Napisano 19 Kwietnia 2020 Autor #594931 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2020 @August Demka oglądam z HLTV. W takim razie skoro ping nie wypływa na płynność demka to nie mam pojęcia skąd mam te ścinki, aniżeli nie wynikające z pingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 19 Kwietnia 2020 #594934 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2020 Bardzo często niestety demka z HLTV są słabej jakości i dlatego mają ścinki. Spróbuj podczas swojej gry wpisać w konsoli "record nazwa demka" i po zmianie mapy odpal swoje demko i zobacz czy dalej masz ścinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 19 Kwietnia 2020 #594935 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2020 Zobacz u mnie, demko chodzi po prostu tak jak całe HLTV, jest zlagowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodpecker Napisano 19 Kwietnia 2020 Autor #594936 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2020 Jeśli chodzi o nagrywanie własnych demek to śmiga bez problemu. No, ale jeśli to jest problem HLTV a nie mój, to myślę, że temat można zamknąć i dzięki za naprostowanie sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Kwietnia 2020 #595604 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi