Vosik Napisano 24 Kwietnia 2020 #595554 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2020 Witam chciałbym zapytać was jakiemu klubowi kibicujecie i dlaczego można rozpisać w następujący sposób : 1. Ile lat kibicujecie 2. Jaki klub '' Ale to oczywiste :D'' 3. Ulubiony piłkarz 4. Jakiego meczu nie możesz się doczekać ps: Możecie też rozpisać się na jaki mecz czekacie wiadomo jakie są warunku i niektórym ciężko żyć bez piłki. Ja zacznę : Jestem kibicem FC Barcelony od 10 lat a ulubiony piłkarz to jak ktoś kojarzy ten klub to może okazać się oczywiste chociaż osoby starsze pamiętają starą gwardie ja zacząłem interesować się piłką w erze Messiego i Ronaldo chociaż nie przepadam za tym 2 chociaż go szanuje. Może ktoś z was też gra w jakiś klubie i chce się podzielić jak na ten moment wygląda sytuacja w klubach itd. Zapraszam do komentowania każda odp bd lajkowana. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 24 Kwietnia 2020 #595567 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2020 Jak cos w moim temacie zawitało na internety chętnie sie wypowiem. :p 1. Kolo 14-15 lat będzie. Chociaż moj pierwszy mecz byl chwile później. Jak dobrze pamiętam byl to mecz z Zagłębiem Lubin, albo ŁKS Łódź... Troche czasu minęło xD 2. Górnik Zabrze oczywiście. Prosty wybór z klubów dwóch, tylko Górnik j.... ru.. 3. Mogloby byc wielu... Nie koniecznie piłkarz Górnika. Ale jakby tego sie trzymać To Prejuce Nakoulma, taki murzynek z Burkina Faso, wspaniałe poczucie humoru 4. Pierwszego który będzie po tym wirusie. Brak Górnika malo radości.. Gooorniku nasz Kochamy Cie, będziemy z Toba i na dobre i na złe! Vosik i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 27 Kwietnia 2020 #595787 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 1. Gdzieś 7 lat. 2. Kiedyś Barca, teraz Manchester United 3. David de Gea, najlepszy bramkarz na świecie IMO Kiedyś Rooney ^^ 4. Finał PL Paulinkaa_, Gustaw i Vosik dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi