Berrserk Napisano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 Witam, proponuje usunąć lub znerphić granaty HE rakieciarza i bolka i innych poszczególnych klas. Admini będą mniej roboty z tymi graczami co rzucają HE na spawny, a jest ich dużo. Plosze !, Zi3lony, GoldNM i 2 innych dodali reakcje 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldNM Napisano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) Przydało by się co do bolka on jest git bo ma 1/2 a rakieciarz zamiast 1/3 ma 1/1 oraz 4 he o których niema nic w opisie klasy... tak więc naprawić rakieciarza aby miał 1/3 i np 3he @MARCIN3K no własnie rakieciarz nie ma 1/3 ale 1/1 bo zawsze wchodzi , nigdy nie widziałem aby z he trafić i nie zabić Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez GoldNM Angel_Of_Dead, Plosze !, Berrserk i 1 inny dodali reakcje 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 Również jestem za. Jak napisał Goldzik wyżej bolek jeszcze ujdzie natomiast przydało by się coś z tym Rakieciarzem zrobić bo te 5 granatów (tak na prawdę powinien mieć 1 HE) 1/3 za często wchodzi. Dziękuję, pozdrawiam. Plosze !, Zi3lony, Berrserk i 2 innych dodali reakcje 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plosze ! Napisano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) Jestem za, Jak dla mnie Bolek jest ok, ale rakieciarz to istna przesada... Rakieciarz powinien dostac 3 he 1/3 aby nie zrobić z niego kolejnego crap'u te zmiany są potrzebne bo dziś jako przykład może posłużyć "Adakus".. jest 12:30 a już 3 bany dostał za HE Jednak sam nerf HE może zabić te klase, przydał by się też jej buff m4 Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez Plosze ! Berrserk, Angel_Of_Dead i Zi3lony dodali reakcje 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel_Of_Dead Napisano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 Jestem za! Te HE u rakieciarz'a są denerwujące, zdarzyło się że nie trafiło we mnie 1/1. Ale wczoraj ledwo z respa wychodziłem. Gracze rzucają te HE na oślep i często na respa, rakieciarz powinien mieć 1/3 i zamiast 5 HE myślę że 2-3 by wystarczyły. A co do Bolka to ujdzie, tylko ten przeklęty rakieciarz. Dziękuje. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Plosze !, MARCIN3K, Berrserk i 1 inny dodali reakcje 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mufaj Napisano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 Jestem za he u bolka jeszcze są spoko ale u rakieciarza to przesada 5 he ktore wchodza 1/1 najgorzej jest na małych mapach gdzie gracze masowo go biora i jest to wymiana he Plosze !, Zi3lony, Berrserk i 1 inny dodali reakcje 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) A jak dla mnie powinien być Ptk regulaminu zakaz rzucania he na małych mapach i był by spokój a znerfić też by się przydało. @Bezzi @Srelok jak grasz w takich godz to dlaczego nie złożysz podania o admina? Lub po prostu nagrać demko i zgłosić w odpowiednim dziale? Liczyć tylko na admina też nie można bo każdy z nich też ma życie prywatne i nie będą siedzieć 24/7 na serwerze. Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez Zi3lony Berrserk, Angel_Of_Dead, mufaj i 1 inny dodali reakcje 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berrserk Napisano 25 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 zielony najczęsciej małe mapy grane są rano, Admini rano nie logują np p tej 8/10 godzinie, wiec to i tak sie nie sprawdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 @vanillah dasz rade to ogarnąć? //// EDIT Rakcierza wyłączyłem pograłem tą klasą jest zbyt op 1/1 z 5 granatami, to sie nie uda. Zi3lony dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi