Franio i Gwiazda Napisano 25 Kwietnia 2020 #595683 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 Nick:Franio Wiek:27 Doświadczenie (w byciu adminem operowałem tym tematem i wiem co i jak . Znajomość AMXX (W skali 1-10):6-7 Staż w CS-sie:duzy Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:zacząłem grac chce pomoc i tyle Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: gt swoje pokazuje Kontakt:fb Link do GameTracker'a: Nick:https://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=Franio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 26 Kwietnia 2020 #595687 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Grasz niecałe 2 tygodnie po bardzo dużej przerwie nie za wcześnie na podanie? Do tego kompletnie nie panujesz nad swoim językiem ? ja wiem, że można przeklinać ale nie co 2 słowo o co jesteś notorycznie upominany. Jeśli zależy Ci na randze to opanuj słownictwo, popraw aktywność i zapraszam nie wcześniej niż za 2 tygodnie ? sypkilopez, Bezzi i GumiS1906 dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 26 Kwietnia 2020 #595688 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi