Woodpecker Napisano 1 Maja 2020 #596375 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Nick: Woodpecker Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo duże, ciężko zliczyć na ilu serwerach adminowałem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: Około 12 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Biorąc pod uwagę czas jakim dysponuje w aktualnym czasie, myślę, że mógłbym go wykorzystać w pożyteczny sposób i przysłużyć się trochę serwerowi. Nie powiem, czasami wchodzę na serwer jak jest 10 graczy i wtedy chyba najbardziej bym się przydał, bo rzadko ktoś z administracji wtedy gra. Dodatkowo chyba jednym z większych atutów są moje umiejętności w grze, co przekłada się również na sprawne ocenianie i weryfikowanie potencjalnych cziterów. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Powiedzmy, że dwie godziny. Czasem więcej, czasem mniej - zależy od dnia i obowiązków. Kontakt: Steam, forum Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/woodpecker/80.72.43.106:27027/ GumiS1906 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GumiS1906 Napisano 2 Maja 2020 #596484 Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Jestem na Tak wiek+ mikro+ chodź było by lepiej jak byś więcej coś mówił, rozmawiał ? kultura+ gt+ Shock_Therapy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PampasowieC Napisano 2 Maja 2020 #596485 Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 (edytowane) Jestem na tak, wiek + gt + kultura + mikrofon + doświadczenie + Dzięcioł jak to ptak zbyt towarzyski nie jest, ale wydaje mi się że się wyrobi i rozkręci - na próbny Edytowane 2 Maja 2020 przez PampasowieC Shock_Therapy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaizen Napisano 2 Maja 2020 #596513 Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Podłączam się do moich przedmówców - podstawowe warunki spełnione, jestem na TAK Też uważam, że trochę mało słychać Cię na mikro Dopiero dziś usłyszałem pierwszy raz Twój głos, a trochę czasu już gościsz na serwerze Shock_Therapy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Maja 2020 #596514 Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Ja taki neurtal niby coś grasz niby jesteś, a tak jakby Ciebie nie było, stoisz z tą awp przez całą mape i ani me ani be, na say Cie nie widać. No gracz duch. Twoim dużym plusem jest to, że dużo grasz i to chyba tylko jedyny argument, który mnie podkusił do napisania posta. Pierwszy raz w karierze csa w jakimś podaniu nie mam pojęcia czy dać na tak czy na nie, dlatego jestem neutralny. Shock_Therapy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcymon Napisano 2 Maja 2020 #596543 Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 +wiek +steam +gt +kulturaa +doświadczenie +- mało mówi przez micro Jestem na Tak, przekonujące podanie Shock_Therapy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanNineNineOne Napisano 2 Maja 2020 #596545 Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Podobnie jak @Bezzi jestem neutralny, trudno MI coś o nim napisać. Na TAK: - czas spędzony na serwerze - osiągane wyniki Na NIE: - nie słychać na majku - nie pamiętam, aby dawał INFO w grze Podsumowując: i decyduje. Shock_Therapy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 2 Maja 2020 #596547 Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Zapraszam na okres próbny. Powodzenia milczku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 2 Maja 2020 #596548 Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi