Berrserk Napisano 2 Maja 2020 #596482 Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 (edytowane) Data zdarzenia: wczzoraj, i okolo 3 dni temu Nick gracza: Anglel of Dead Dowody: brak ssow, Świadkowie: ludzie z serwera potwierdza i administracja Uzasadnienie: Slapowanie gracza bezpodstawnie, pisanie na @@ bzdur niedotyczacych pytan graczy, Przenoszenie gracza do Enemy Teamu, Bluzganie: https://prnt.sc/s9m31w <----- ss EDIT: nie gra 7H w tygodniu, rzadko go widuję, Polecam Sprawdzić LOGI! Edytowane 2 Maja 2020 przez Srelok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 2 Maja 2020 #596486 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Jeżeli piszesz skargę to twoim zadaniem jest przedstawienie sprawy popartej dowodami, a ty wstawiłeś tylko ss, gdzie zostało użyte słowo "k***a". Nie przesadzajmy. Posiadasz coś jeszcze na winę tego admina, bo na razie twój temat wydaje się być lekko zabawny? MemesiO, Zi3lony, Bezzi i 2 innych dodali reakcje 3 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Maja 2020 #596505 Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 To, że napisał "k***a" to już nadużycie? Nie sądzę. Tak ja widziałem logi dziś rano i zdążyłem to ogarnąć przed Twoją skargą. Admin dostał 2 ostrzeżenia Zi3lony, Born, elo elo 350 i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Maja 2020 #596506 Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi