T3XA Napisano 5 Maja 2020 #596932 Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 Nick:Trexen Wiek:21 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji:[Tak byłem Technikiem na wielu dużych serwerach TS3 więcej informacji pw] Posiadasz mikrofon?:Tak Dlaczego własnie Ty?:Jestem bardzo aktywną osobą mogę pomóc innym użytkownikom , zarejestrować ich , stworzyć kanał , czy rozwiązać inny problem. Jestem osobą spokojną jak i miłą. Każdemu służę pomocą bez wyjątku. Uważam iż jestem osobą bezkonfliktową, bezstronna nigdy nie było ze mną jakich kol wiek problemów. Jestem osobą bardzo odpowiedzialną więc myślę że spokojnie możecie mi zaufać. Kolejnym powodem dla którego jestem dobrą osoba na to stanowisko jest moja umiejętność rozmowy z wszelakimi trollami lub osobami używającymi modulatora.Chciałbym spróbować swoich sił jako Administrator na waszej sieci.Zawszę bardzo chętnie udzielam pomocy drugiej osobie.Mam bardzo dużo wolnego czasu który mogę w pełni poświęcić na rozwój.PS:Przed wczoraj złożyłem nowy komputer i mam nowe unique id na ts.Jeśli będzie potrzeba moge dokładać się do opłacania ts.Pozdrawiam życzę miłego dnia Staż na sieci:Misiąc Co wprowadzisz na naszego Ts? Mam zamiar wprowadzić różne eventy w formule rozrywki. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co):Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 5 Maja 2020 #596933 Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 (edytowane) Na nie Nie spełniasz nawet podstawowych warunków XD Edytowane 5 Maja 2020 przez RYBSON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 5 Maja 2020 #596937 Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 Na nie Kim Ty jesteś? xD Nie spełniasz wymagań Pierwszy raz Cię widzę na forum, na tsie w ogóle Cię nie widziałem. Jedyne plus to są takie, że ładnie się rozpisałeś oraz doświadczenie Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 5 Maja 2020 #596945 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 No kolego trochę porwałeś się z tym podaniem - Jestem na NIE, nie spełniasz nawet wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazik Napisano 5 Maja 2020 #596958 Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 Emmm w podaniu na admina Only Mirage które napisałes jakiś miesiąc temu miałeś 19 lat. Na nie https://multi-head.pl/topic/109038-podanie-na-admina-mirage/ MemesiO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T3XA Napisano 7 Maja 2020 Autor #597199 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 jebać was XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Doman, MemesiO, elo elo 350 i 1 inny dodali reakcje 2 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 7 Maja 2020 #597201 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 z bólem serca muszę odrzucić ale nie spełniasz wymagań ziomuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 7 Maja 2020 #597202 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi