gajun5 Napisano 6 Maja 2020 #597022 Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 (edytowane) Nick: quantix Wiek: 33 Doświadczenie (w byciu adminem): brak. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 2 Staż w CS-sie: 12 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Gram długo i sporo, ostatnio wiekszość czasu na tym serwerze, mam wykupionego VIPA na tym serwerze od ponad roku, często jestem gdy nie ma adminów i mógłbym pomóc. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-3 godzinny. Kontakt: [email protected] Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/quantix/80.72.43.106:27027/ Edytowane 6 Maja 2020 przez gajun5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egzekutor Napisano 6 Maja 2020 #597028 Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 Jestem na tak. Często gra i wydaje się na ogarniętą osobę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 6 Maja 2020 #597074 Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 Trochę Twoja wypowiedź nie jest jasna @gajun5 "Doświadczenie (w byciu adminem): lacznie 5 lat, nigdy serwery zwiazane z grami." Nigdy serwery związane z grami więc z czym? Chodzi nam tu o doświadczenie w byciu adminem na jakimkolwiek serwerze cs 1.6 ? Proszę sprecyzować wypowiedź edytując post, masz 24h. A tu Twoje GT https://cache.gametracker.com/player/quantix/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanNineNineOne Napisano 7 Maja 2020 #597117 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Moja opinia jest następująca: Po pierwsze, w momencie złożenia podania rozsądnie byłoby "nabić" statystykę codzienną grą. Natomiast na GT są wielkie luki. Dlatego nieprawdą jest, że poświęcany dzienny czas to 1-3 h. Po drugie, jest to kolejna osoba, której nie słyszę i której nie widzę na "Y". Wiem, że nie każdy jest tak charakterystyczny i zauważalny jak @PYSKACZ, ale zwrócenie na siebie uwagi byłoby ok. Po trzecie, cenię za szczerość, ale brak doświadczenia w byciu adminem i pisanie podania na najlepszym PL serwerze cs 1.6? ;P Hmmm... Poza tym, zwrócę uwagę na tego usera w trackie gry. Co nie zmienia faktu, że i . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 7 Maja 2020 #597205 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 z serwera kojarzę tylko nick ... na - brak mikro - brak zgłoszeń u@ - brak komunikacji na czacie Na razie jestem na NIEEEE.... Pozdrawiam i widzimy się na longu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PampasowieC Napisano 7 Maja 2020 #597260 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 (edytowane) Nick kojarzę ale to trochę za mało Ja bym koledze dał czas na poprawę aktywności towarzyskiej na serwerze Na nie, poudzielaj się Edytowane 7 Maja 2020 przez PampasowieC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franio i Gwiazda Napisano 7 Maja 2020 #597266 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Name Kminie trochę Ale jak koledzy piszą wyżej - mikro bo nie pamiętam na pewno -pi razy drzwi cie widuje "chyba ze mnie nie ma" +/- Gt zawsze można nadrobić,poprawić Graj częściej z rana/wieczorem w wolnych chwilach a Bedę na "+" Na chwilę obecną jestem na "NIE" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 8 Maja 2020 #597327 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 Panie, gdzie z takim GT pod admina. Znam Cie z serwera jedynie z nicku, jakoś nigdy nie widziałem abyś cokolwiek sie udzielał. Nie widziałem kszty żadnego zgłoszenia, ogólnie to mnie dziwi, że napisałeś podanie nie spełniając podstaw admina. Tak czy siak, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lojak Napisano 8 Maja 2020 #597341 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 Nick czasem kojarzę, ale staty nie do końca tak jak kolega mówi, niech będzie bardziej aktywny, również na mikro i zrobić drugie podejście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 8 Maja 2020 #597356 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 Niestety ale nie. Popracuj nad GT bo więcej Cię nie ma niż jesteś. A jak już jesteś to nie udzielasz się nic a nic albo na tyle mało, że ciężko nawet skojarzyć. Zapraszam za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 8 Maja 2020 #597357 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi